Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nisam..........AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...a volio bih.
Znam samo da je za naše uslove, preskup boravak u Japanu.
Jeste jako skupo. Otvorila sam temu jer od moje mame najbolja prijateljica živi tamo i predložila mi je da dođem kod nje u Tokio, na jedan mesec, jul recimo.
La roux (jel to ima veze sa onom La Roux, jer ako ima) baš ti zavidim, što mene neko ne pozove u Japan. Ja bih počela na vreme da odvajam parice za put, jer mislim da se takva prilika ne propušta. Pozdrav, javi kako je bilo, ako odeš.
Velika ti je prednost što tamo kako shvatam boraviš kod nekoga, znači treba ti za kartu i za troškove tamo, mada, poprilično je sve skupo. Ako imaš interesovanja za tu zemlju, i imaš to vreme na raspolaganju, stvarno mislim da vredi otići.
Ja sam bas cula da u Japanu nisu previse velike razlike u cenama u odnosu na nas. Ne znam za smestaj ali za ostalo mislim da je ok. I muz i ja planiramo u Japan, cula sam da je na prolece najlepse. Ne znam, ako neko ima vise podataka o Japanu i ja bih volela da cujem.