Japan sanirao ponor za 48 sati

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
O, kad će stići dan, da sletim u Japan?

japan-ap-.jpg

Opširnije ovde...

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/japan-sanirao-ponor-za-48-sati

E, vala, svaka im čast. Kod nas u Novom Sadu ne mogu da izgrade most na Dunavu od 2012. godine... :rida:

To je najsposobniji narod na svetu,i mislim da niko nema tako dobra osecanja prema drzavi kao oni.Vaspitani ljudi,jer to tako bolje rade sebi,a ne svetu.Mi necemo nikad dostici takvu svest.Kod nas je nek komsiji crkne krava iako ja nemam nikakve koristi.Po pricanju starijih sam slusao kako su se komsije slagale i pomagale jedni drugima,a nesto sam i doziveo.te nekadasnje mobe i posle rada kad se ljudi okupe na vecerisvi su razdragani i nikome ne mozes da primetisda je umoran,a kamoli besan.Sale se i smeju,kao jedna familija.

Ne dao Bog da budemo poput Japana,maknite se sa mesta baksuzi.Zelim vam da odete i tamo zivite ako gotivite zemlju toliko.

Kod njih umiru na poslu zbog previse rada,imaju noc kad mrtvi pijani leze na ulicama - kad upoznate zaista kakav mentalitet je njihov ako ste zensko i lik koji u posao bezi od zivota zahvalite Bogu sto ne zivite tamo.

Da li vam je palo na pamet kako se sanira ovakva rupa i koliko je ekstremno da za prekratko vreme to urade?

Dal' ste razmislili koliko uopste ova slika ima ili nema veze sa realnoscu,kako je vest preneta?

Ne verujem svemu sto vidim na netu a ovo je posebna stvar.

To je najsposobniji narod na svetu,i mislim da niko nema tako dobra osecanja prema drzavi kao oni.Vaspitani ljudi,jer to tako bolje rade sebi,a ne svetu.Mi necemo nikad dostici takvu svest.Kod nas je nek komsiji crkne krava iako ja nemam nikakve koristi.Po pricanju starijih sam slusao kako su se komsije slagale i pomagale jedni drugima,a nesto sam i doziveo.te nekadasnje mobe i posle rada kad se ljudi okupe na vecerisvi su razdragani i nikome ne mozes da primetisda je umoran,a kamoli besan.Sale se i smeju,kao jedna familija.

Slažem se, mada su oni usavršili tuđa dostignuća. A ljudi su u osnovi svugde isti.

- - - - - - - - - -

mi imamo bolje strucnjake

zavrsili bi brze od 48 dana

au , ovde pise sati

nista onda

Aha ha ha ha ha ha ha. Jeste. :lol:

- - - - - - - - - -

Pokazuju se tamo gde ne treba, a ti opet nasedas na medijske pahuljice. Znas li koliko je godina proslo od Fukusime i da im radijacija u velikim kolicinama, neprestano, svakog minuta, jos uvek curi u more?

Zašto nasedaš? Govori u svoje ime. Bole me čoldo i za Fukušimu i za to koliko je godina prošlo. Neću moći da zaspim noćas od sekiracije. Dok svi spavaju ti vileniš po Internetu.

- - - - - - - - - -

Ne dao Bog da budemo poput Japana,maknite se sa mesta baksuzi.Zelim vam da odete i tamo zivite ako gotivite zemlju toliko.

Kod njih umiru na poslu zbog previse rada,imaju noc kad mrtvi pijani leze na ulicama - kad upoznate zaista kakav mentalitet je njihov ako ste zensko i lik koji u posao bezi od zivota zahvalite Bogu sto ne zivite tamo.

Da li vam je palo na pamet kako se sanira ovakva rupa i koliko je ekstremno da za prekratko vreme to urade?

Dal' ste razmislili koliko uopste ova slika ima ili nema veze sa realnoscu,kako je vest preneta?

Ne verujem svemu sto vidim na netu a ovo je posebna stvar.

Niko ne "gotivi" nijednu zemlju, ne radi se o tome.

Ono jest da jedu GMO hranu i USA smeće, i stalno imaju zemljotrese, ali štaš.

Koga je briga, samo smo preneli vest.

Ovo je hronika a ne nauka.

Ja ne verujem ničemu, samo prenosim na ovakav podforum.

Back