JAO JAO

Ona 19, on 33... razlika je ogromna i bez veze.
A da je njoj 29, a njemu 43, to je posve druga priča i skroz ok.
Da su moji otac i majka tako razmišljali ( kukavički ) ja se ne bih nikada ni rodio
a vi izvucite zaključak kakav god hoćete .
Otac mi je imao 31 godinu kada se ženio a majka nepunih 18 . Proživjeli su u
braku pedesetak godina . Neko se penje na Himalaje a nekom je i bundeva
previsoka . Držite se vi bundeve za svaki slučaj .

e sad
devojka 19 godina a muskarac 33
jel to NORMALNO ? jel to MORALNO ?
jel to moralo
kakav li je to seks najbolji
jel to manipulacija jel to simbioza sta je to ko je to ja

ZAvisi uglavnom od devojke...Ako ona ima dozu ozbiljnosti i normalnog razmisljanja i rasudjivanja.
Ako je on na nivou nje od 19,pisi propalo...
Ako pored s@ksa imaju i zajednicke teme i interesovanja,moze da bude vrlo dobro i produktivno.

Svaki slucaj je prica za sebe. Meni se to, licno, ne svida, i ne bih mogao sebe nikada da zamislim sa tako mladom curom.
Ali, ima nas raznih.
A da li je moralno? Jeste, nema apsolutno nista nemoralno u tome. Nemoralno je kada neko nekoga laze, nemoralno je kada neko nekoga iskoriscava, a sama razlika u godinama nema veze sa moralom.

Potpuno si u pravu. E sad da si upoznao devojku od nepunih 19 koja ima rezon,ponasanje i razmisljanje kao odrasla osoba,veruj mi na rec,predomislio bi se )
Jedini problem sto se takve devojke retko srecu, na nivou statisticke greske.

Sve ovo pricam ako imas u vidu neku trajniju vezu...
A za kr@s varinajtu ne treba da ni jedno ni drugo imaju mozak...

Sta vas zabole tudja veza sasvim prirodna, zakonita i pre svega emotivna?

Mozda bi sudije mogle da potraze svoju stariju zenu kod komsije jos mladjeg ili

svog muza kod neke lopate posle 5 godina braka?

Kako vas nije sramota da tupite o tudjem zivotu?

e sad
devojka 19 godina a muskarac 33
jel to NORMALNO ? jel to MORALNO ?
jel to moralo
kakav li je to seks najbolji
jel to manipulacija jel to simbioza sta je to ko je to ja

normalno je, jer muškarci otprilike desetak godina zaostaju u mentalnom i emotivnom razvoju u odnosu na žene, tako da se ta razlika i ne primećuje..

ok, spremite lomaču, sama ću da se popnem.. :neutral:

normalno je, jer muškarci otprilike desetak godina zaostaju u mentalnom i emotivnom razvoju u odnosu na žene, tako da se ta razlika i ne primećuje..

ok, spremite lomaču, sama ću da se popnem.. :neutral:

Ne damo te iako ti je netacna tvrdnja. Zar nije dokazano da su zene emotivno nedorasle i u 50, a mentalno, ne bih o tome.:)

i došo si na ljis da krešeš... :lol:

- - - - - - - - - -

ne znam ko je to "dokazao", ali meni je moje životno iskustvo dokazalo da muškarci sporije sazrevaju od žena..

Imati pravo na greske nije brisanje tih greski, pa ispitaj, medju recimo, 30 prijateljica, zbog koliko emotivnih greski se kaju,

isto to uradi sa muskarcima, pa uporedi rezultate.

pa 18+ čak nije ni protivzakonito ... e šta da je obrnuto m-ž
a ovako nije mislim probaju pa vide
nije ni obrnuto realno nemoguće ali je škakljivo i onako

Tema je moralisticko malogradjanska glupost. Prvokativni bezobrazluk i zamka za tupsone.

Da li je normalno da se vrsnjaci razidju posle 1, 3, 7, 9, 11 godina? Zasto bi to bila posledica velike razlike u godinama?

Mozda socijalna sredina bolje zna kome je sta dobro i lepo? Ili je to preslikavanje svojih frustracija ili mozda ljubomore ili malogradjanstine.

Back