JAO JAO

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
85.054
e sad
devojka 19 godina a muskarac 33
jel to NORMALNO ? jel to MORALNO ?
jel to moralo
kakav li je to seks najbolji
jel to manipulacija jel to simbioza sta je to ko je to ja

moze li to sebastijane malo opsirnije i iscrpnije

- - - - - - - - - -

znaci li to da cinjenica sto je ona dosta mladja moze biti uzrok problema za njega u kasnijim godinama gde ce on jednom u datom momentu morati da konstatuje
vid ja sam stari starac a ona pichkitza superiskica

- - - - - - - - - -

validan argument kolega !

- - - - - - - - - -

dakle ova rasprava krece u odlicnom pravcu

Svaki slucaj je prica za sebe. Meni se to, licno, ne svida, i ne bih mogao sebe nikada da zamislim sa tako mladom curom.
Ali, ima nas raznih.
A da li je moralno? Jeste, nema apsolutno nista nemoralno u tome. Nemoralno je kada neko nekoga laze, nemoralno je kada neko nekoga iskoriscava, a sama razlika u godinama nema veze sa moralom.

hmmm a moze li se kasniji nedostatak ispunjavanja ocekivanja mladje zene od strane starijeg muskarca nadomestiti recimo time sto je taj stariji muskarac manipulativni opaki lisac

Svaki slucaj je prica za sebe. Meni se to, licno, ne svida, i ne bih mogao sebe nikada da zamislim sa tako mladom curom.
Ali, ima nas raznih.
A da li je moralno? Jeste, nema apsolutno nista nemoralno u tome. Nemoralno je kada neko nekoga laze, nemoralno je kada neko nekoga iskoriscava, a sama razlika u godinama nema veze sa moralom.

tako i ja mislim.
Ipak je ona punoletna.

Pa sadasnje klinke od 18, 19 pa cak i manje godina su i po izgledu i po ponasanju daleko od onoga sto su recimo generacije njihovih majki bile u tim godinama. Tako da je sad sasvim normalno da budu u vezi, braku i cime vec i sa muskarcima od 55 a kamoli 33.

pa sad, ja recimo kao apsolutni strucnjak na polju svih nauka poznatih coveku mogu po vlastitom iskustvu pouzdano da tvrdim da te klinke i pored dobre fasade
i privida zrelosti u stvari imaju ogroman gap izmedju zelja i mogucnosti odnosno da tu ima jako malo sadrzaja generalno

e sad
jel to moralo

Ne samo danas, i ranije je bilo da su devojke mladje od muskih i 20-30 godina. Ona je punoletna i svesna svojih postupaka i samim tim ne vidim nista nenormalno, a ako nema lazi i muljanja, tad nema ni nemoralnog. Bice dobro dok njemu hidraulika funkcionise, a kad prestane...ona ce potraziti nesto mladje.

haha mora neko i da se nasmeje :lol: Glume neke z koje kao da se plase od sexa :mrgreen: dok na na taj romantici :cvet: vidim sasvim suprotno da rade :rotf:

ok uzivaj radi :pivce: :)

Poslednja izmena od moderatora:
Opravdano je
ako si vickast
i ako otvaraš teme
samo da bi ismevao tuđe

- - - - - - - - - -

I ako imaš čopor
koji će da te prati i da ti kaže da jeste
onda nema nikakve dileme!

e sad
jel to moralo
Meni je tu sve regularno kapiram da po nekada moras da hendlujes pa malo necujes svaku glupost i tako:lol:
Inace zene brze stare a ti ako si zdrav I prav no sikiriki:mrgreen:

Back