mi-ne
Primećen član
- Poruka
- 782
Visoki Eu i svetski ekoloski standardi su trenutno top tema kod nas koji taj svet poznajemo ponajbolje iz nase maste.
A nasi zemljaci koji zive u tamo tom svetu taj svet poznaju jos manje, verovali ili ne. To i jeste razlog sto nam pricaju gluposti o tom svetu u neogranicenim kolicinama.
Uzmimo primer Nemacke.
Nemacka broji preko 1400 (hiljadu i cetirsto) jalovista.
Ako bismo se kao turisti provozali kroz Nemacku vozili bismo u cik-cak obilazeci razvijene gradove i sela, prelepe i uredjene reke i jezera, ali i od ociju ljudi dobro sakrivena jalovista kojih da nije bilo ne bi bilo ni bogate i razvijene Nemacke.
Ovde imamo jedno jaloviste kod Hamburga.
Nikako se ne uklapa u mastu brata Srbina o visokim EU standardima.
Oko jalovista (rec je o fabrici aluminijuma) sa radioaktivnim otrovima- oranice, a Bogami i prve kuce.
https://de.wikipedia.org/wiki/Rotschlamm
Kao Nemci ranije tako i mi sada imamo i drugu alternativu.
Tarzan moze da nam bude uzor, da porusimo gradove i zasadimo dzunglu. Vratimo se prirodi i odreknemo se civilizacije.
Sta nam je ciniti braco Srbi?
A nasi zemljaci koji zive u tamo tom svetu taj svet poznaju jos manje, verovali ili ne. To i jeste razlog sto nam pricaju gluposti o tom svetu u neogranicenim kolicinama.
Uzmimo primer Nemacke.
Nemacka broji preko 1400 (hiljadu i cetirsto) jalovista.
Ako bismo se kao turisti provozali kroz Nemacku vozili bismo u cik-cak obilazeci razvijene gradove i sela, prelepe i uredjene reke i jezera, ali i od ociju ljudi dobro sakrivena jalovista kojih da nije bilo ne bi bilo ni bogate i razvijene Nemacke.
Ovde imamo jedno jaloviste kod Hamburga.
Nikako se ne uklapa u mastu brata Srbina o visokim EU standardima.
Oko jalovista (rec je o fabrici aluminijuma) sa radioaktivnim otrovima- oranice, a Bogami i prve kuce.
https://de.wikipedia.org/wiki/Rotschlamm
Kao Nemci ranije tako i mi sada imamo i drugu alternativu.
Tarzan moze da nam bude uzor, da porusimo gradove i zasadimo dzunglu. Vratimo se prirodi i odreknemo se civilizacije.
Sta nam je ciniti braco Srbi?