Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Јако мали број људи је схватио да трансхуманизам превазилази лажну поделу на глобалисте и суверенисте!
Мене брине кад видим интелектуалце по тим емисијама како трабуњају о томе како ће Трамп да се обрачуна са дубоком државом и балканском мафијом...е тад ми постане јасно колико смо заглибили.
Мене брине кад видим интелектуалце по тим емисијама како трабуњају о томе како ће Трамп да се обрачуна са дубоком државом и балканском мафијом...е тад ми постане јасно колико смо заглибили.
Не мора бити, али свакако није неки супермен који се бори против зла. Напросто је ту дошао сплетом околности. Изгураће још један мандат такав какав је...
Не мора бити, али свакако није неки супермен који се бори против зла. Напросто је ту дошао сплетом околности. Изгураће још један мандат такав какав је...
Трамп одговора свима јер је свима јасно да је Америка изгубила онај углед који је имала и сада морају кроз Трампа да победе незаустављиви раст Кине која је отишла читав цивилизациони век испред Америке. Када сам на једном америчком форуму поставио брзине возова у Кини они (просечни Амери) нису били ни свесни да тамо возови иду комерцијалном брзином и до 450км/ч. Замисли Београд-Париз што је равно Пекинг-Шангај пређеш за два сата
"Будићемо суверенизам међу словенским будалама и словенске будале ће у нади за слободу себе уништити!"
Оно што вам могу речи да у очима технократа постоје три класе људи. Овако вас они етикетирају!
1. кловнови - они који су против сатаниста али раде несвесно за њихову агенду.
2. смеће - они који су свесни опасности и који требају да буду истребљени на овај или онај начин.
3. кучад - они који раде по њиховој вољи и они који раде свесно за њих.
Уклољен сам са твитера зато што нисам био етикетеран као клован (забављач, премда су то странци и мислили на почетку док нису видели с чим имају посла тако да не верујем да су ме Балканци избацили јер сам имао озбиљне окршаје са странцима а познавајући подмуклост појединих ништа ме не изненађује) а нисам ни као куче већ као неко чије идеје могу заиста да угрозе све олигархе који тргују са људким срцем и разумом. У природи је све исто како горе тако и доле, како изнутра тако и споља. Мени не треба вера за то нити литијаши. Већ само одређени иснтрументи и људско око да то све видим. И нисам једини. Имате на National Geographic-у емисију где се научници баш баве овим питањима само што су избацили духовност из читаве приче.