Jakna!

Koju imate? Nemojte da mi zatvorite temu plis. Sta vi imate i sta bi mi preporucili do 13 000 dinara? :think:

Ne mogu da ti opišiem koliko si... u stvari ti si rođeni komičar.

Keve mi, smešniji si od prvobitnog Minga na momente a on je neprevaziđen. Samo ga je na kratko zasenio onaj RomaniaFan ali je nestao sa foruma?

Iz Army shopa crnu na navlacenje na foru suskavca samo nema rajflesus, neku debelu perjanu nike i koznu crnu sportsku :)

Ovakva samo crna, jakna nije debela i suskava je a 10x je toplija nego ona perjana sranja...

eeee.jpg

Poslednja izmena:
Iz Army shopa crnu na navlacenje na foru suskavca samo nema rajflesus, neku debelu perjanu nike i koznu crnu sportsku :)

Ovakva samo crna, jakna nije debela i suskava je a 10x je toplija nego ona perjana sranja...

eeee.jpg

Znam video sam,ali mi nekako to trulo. Ipak sam ja nizak 178cm,ne bi mi stajale te duze jakne. Trenutno imam spitfire jaknu sa kragnom.

Meti slike sve 3. Ja vako tupav jos razmisljam da uzmem jednu orginal alfinu bez kragne fajerku jer bolje stoje od ove moje sto imam sto nije alfina. Deder meti te tvoje sto imas ako su neke dobre. :D

eeee.jpg

Ова јакна је кева... За кишу, за све... Колико је она сад? Мада она маскирна ми је боља, тј лепша, али за акције иде црна реално...

Back