Jak bol u glavi :(

DidiGenovese

Početnik
Poruka
18
Pozdrav svima . Imam jako veliki problem - svaka pomoc dobrodosla .
Tri dana provela sam kod zubara , za ta tri dana popravio mi je 16tak zuba ... Dakle busio ,gulio , stavljao plombe , menjao stare , velica konstantno pod anestezijom itd .... Takodje sam vadila i dva zuba , gornja leva 7. i gornja desna 8. . Ova gornja leva 7. me je "bolela" ako tako mogu da definisem , sam zub me je boleo , desni oko zuba , nateklo mi je gornje nepce u predelu zuba i imala sam jak i nepodnosljiv bol sa leve strane glave , praceno jakim pulsiranjem . Nakon sto sam zavrsila sa zubarom , sledeceg dana sam otputovala za Australiju , tri dana nakon zubara bilo je sve ok . Nakon sto sam stigla u Australiju bolovi su se vratili . Cudno je to sto je meni ta gornja sedmica izvadjena , bol je isti samo naravno zub ne boli jer ga nema vise - izvadjen je . Pet dana mene glava , zub , desni i nepce bole uz jako pulsiranje , bol je toliki da jedva skupim snage popiti casu vode . Trenutno sam u takvoj situaciji da zavisim od druge osobe i poseta doktoru je poslednja opcija ( citaj : u slucaju umiranja ) .... Tih 5 dana sam bukvalno provela spavajuci non stop , danas mi je laknula jer sam se probudila bez bolova , medjutim u toku noci bol je opet pocela da se javlja . Ako neko moze da "protumaci" moje "simptome" i da ukaze na problem ili bolest o kojoj se radi , molim vas pomagajte , potrebno mi je samo "mali " dobar argument za posetu kod lekara , a i stvarno pocinjem da se brinem :sad2: Hvala :heart:

Очито је упала негде заостала. Не знам како се који лек зове у Аустралији али ајде да пробамо овако:

Ја бих те овде лечила неким пеницилинским препаратом (ампицилин, амоксицилин) плус орважил.
И дала бих ти нешто против болова- бруфен, кафетин, ибупрофен...
Ако болови не престају, мора се снимити глава или вилица, како процени стоматолог и максилофацијални хирург.

Back