Jaje

Prilozi

• 17.gif
    17.gif
    9,6 KB · Pregleda: 26
Sa sirom...
Sa pečurkama...
Rovito kuvano...
Onako, samo razbijem, pa bezveze promešam i ispržim... nekakva polu-kajgana...

Nije mesto za sećanja, ali moram da se ispovedim :) - kad sam bila mnogo mlađa, mislila sam da je caka za Uskrs da se pojedu što više jaja... Kao, to donosi sreću... :D Bila sam kod babe i dede i celog dana sam išla po selu i kuckali smo se... I ja bih svako jaje koje je bilo makar i sa jedne strane ulupano, oljuštila i pojela... Celog dana, ljudi! Ne znam koliko sam ih pojela, ali znam da mi je posle bilo MNOGOOO muka, htela sam da umrem! :lol:
Pa ja malecka, a hoću mnogo... disharmonija... ;)

Sa sirom...
Sa pečurkama...
Rovito kuvano...
Onako, samo razbijem, pa bezveze promešam i ispržim... nekakva polu-kajgana...

Nije mesto za sećanja, ali moram da se ispovedim :) - kad sam bila mnogo mlađa, mislila sam da je caka za Uskrs da se pojedu što više jaja... Kao, to donosi sreću... :D Bila sam kod babe i dede i celog dana sam išla po selu i kuckali smo se... I ja bih svako jaje koje je bilo makar i sa jedne strane ulupano, oljuštila i pojela... Celog dana, ljudi! Ne znam koliko sam ih pojela, ali znam da mi je posle bilo MNOGOOO muka, htela sam da umrem! :lol:
Pa ja malecka, a hoću mnogo... disharmonija... ;)

Identicno moj ukus na tiganju.

Ili... pomesam u plasticnu posudu par kapi od virgin maslinovog ulja (pomaca ne daje dobar ukus) po svakom jajetu i okrenem na 1min (650W mikrotalalasna). Ponovim 1min sve dok jaje nije ispeceno sa mesanjem izmedju svakog minuta. Opasno dobar ukus, posno "przenje" pa bude i "zdravo spremanje".
Cesto dodam malo vegete i/ili aleve paprike.

Sta dobijes kad stavis dva jaja na oko? ;-)

Back