- Poruka
- 86.572
I meni ovo zvuci super,samo uvek Jeca zaboravi napisat koliko mesa.Ovo je super i volim![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni ovo zvuci super,samo uvek Jeca zaboravi napisat koliko mesa.Ovo je super i volim![]()
Šta je sad to? Kako se pravi, kako izgleda?Madjarska pita bez kora
Или дајте псима или мачкама, обожавају их.U slucaju da ne mozete da potrosite za jelo iznesite ih u prirodu.Park ili dvoriste.Nekim zivotinjama i pticama ce dobro doci.
zna se..300 grama..I meni ovo zvuci super,samo uvek Jeca zaboravi napisat koliko mesa.![]()
Veruj mi jos stoji u frizideru, ne znam sta cu… spremicu ga kad kupim jos mesa.zna se..300 grama..![]()
Kako sad 600-700gr mlevenoga?Veruj mi jos stoji u frizideru, ne znam sta cu… spremicu ga kad kupim jos mesa.
Za rolat ide 600-700gr mlevenog mesa.
ne zekiKako sad 600-700gr mlevenoga?
Ja upravo radim po Nininom receptu, sa 5 jaja i 300grama mlevenog,za 6maxs8 persona.![]()
Sreca sto si napisala da moraju biti oljustena...skroz sam zaboravio.ne zeki
stvar kod te vekne je u tome da moze i od 300 gr.mesa da se napravci ali se svi sastojci prilagode toj kolicini
ja pravim od pola kile i stavim narendanu glavicu crnog luka ili belog, biber, zacin, hleb potopljen u mleko ili prezlu , 1 jaje i zamesim meso
rastanjiš meso poredjas barena jaja ..oljuštenauvijes u rolat stavis na pek papir malkice pouljis i peces na 200-220 stepeni dok se ne ispece ili ti poruzmeni
Probaj limunom da zakiselis.Evo danas pravim salatu od uskršnjih jaja..
3 jaja iseckana
2 male konzerve tunjevine
1/3 kese smrznutog šećerca
zelena salata seckana
1 mala konzerva crvenog pasulja.
biber,so,maslinovo ulje,malo majoneza ili tartar sosa.
Može se zakiseliti jabukovim sirćetom,ali ja za sebe ne pokiselim.
Ja mislio da isitnis ta jaja i pomesas sa mlevenim mesom.ovo je slika sa neta
Pogledajte prilog 1144205
Ovo je odlično, najukusnije je ako se doda mileram.Slično kao musaka. Krompir, kobasice i jaja se iseku na kolutove i ređaju naizmenično, zaliva se prelivom od pavlake, sira, mleka, šta ko ima i peče u tepsiji.
Ma jok, kotleti, ili rolat kako zene to cesce zovu....Ja mislio da isitnis ta jaja i pomesas sa mlevenim mesom.
Zanimljivo je i ovo