***MaR!nA***
Poznat
- Poruka
- 8.652
Wooooow , tema za jahanje!
Ja sam jahala par puta, divno je ali ume da zaboli zadnjicu.![]()
Hahha, ziv se covek na sve navikne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wooooow , tema za jahanje!
Ja sam jahala par puta, divno je ali ume da zaboli zadnjicu.![]()
cao svima,tek sam sad provalila za ovaj sajtzanima me,da li bi neko od vas mogao da mi kaze gde se u Beogradu moze kupiti oprema za jahanje(cepsovi,pantalone,cizme)?
![]()
i jos nesto,kako se krecu cene otprilike?![]()
Koja je najbolja skola za ucenje jahanja u Beogradu?
Žao mi je što ova tema nije više posećena i sa više informacija. Ja bih htela da iznesem svoja nedavna iskustva. U pitanju je konjički klub Singidunum na Hipodromu. Mene je na njih uputio izvesni Vlada čiji telefon možete naći svuda gde se pominje Hipodrom i škola jahanja. Tamo ima više konjičkih klubova i škola, ali izgleda da je taj Vlada neki glavni menadžer za sve njih (tako mi se barem čini). Ja sam dobila na poklon 10 časova jahanja i bila sam oduševljena jer mi je to bila odavno želja. E tu prestaje sve pozitivno. Škola jahanja Singidunum je obična diletantska smejurija. Zaposleni su vlasnik i jedan trener i ne zna se koji je gori. Tolika doza proizvoljnosti i neprofesionalnosti - užas. Niti se zna šta za tih 10 časova treba da se postigne, niti taj trener ima želju da vas bilo čemu nauči, niti poštuje vaše vreme, a kad mu zamerite što za vreme časa priča telefonom po 5-10 minuta, on kaže da se to vas ne tiče!? Jezivo, zaista. Da ti časovi nisu plaćeni i da nisu poklon, ne bih više kročila tamo. Ne znam da li su sve škole na Hipodromu takve, ali SINGUDUNUM zaobiđite u širokom luku.