Jahanje magaraca u Grčkoj

Aruena*

Buduća legenda
Poruka
34.821
Vesti kažu ovo:
Kako bi sprečila zlostavljanje životinja, grčka vlada je donela novi zakon u okviru koga će gojazni turisti koji jašu magarca morati da plate novčanu kaznu u iznosu od neverovatnih 30.000 dolara.

https://www.telegraf.rs/zivot-i-sti...reko-100-kg-sada-su-predvidjene-novcane-kazne

Da li to znači da će svakog turistu meriti? To treba zabraniti. Neka nađu neki drugi način da zarade novac a ne da satiru životinje.

kad vec spomenu grcku, nije pdf al oni imaju nekoliko jako ruznih tradicionalnih pravila...neka su javna neka tajna... deo ispod soluna ka atini i dalje, ima trip ako su stare porodice, da u svakoj kuci u predvorju na stocicu stoji tefter gde obicno glava kluce zapise sa koliko je novca izaso napolje i sa koliko se vratio...to cak ni jevreji ne rade.
drugo je morbidnije i to svi znaju jer grcka ima najvise gejeva na svetu...majke tradicionalno vaspitavaju cerke da u brak ulaze nevine a ako zele kopulaciju da to rade analno...zato im sve zene imaju spustena dupeta jer se ko mlade se odaju toj strasti...
magarci i jahanje je spram ovoga ko dobar vic

Vesti kažu ovo:
Kako bi sprečila zlostavljanje životinja, grčka vlada je donela novi zakon u okviru koga će gojazni turisti koji jašu magarca morati da plate novčanu kaznu u iznosu od neverovatnih 30.000 dolara.

https://www.telegraf.rs/zivot-i-sti...reko-100-kg-sada-su-predvidjene-novcane-kazne

Da li to znači da će svakog turistu meriti? To treba zabraniti. Neka nađu neki drugi način da zarade novac a ne da satiru životinje.

Ne znam šta da mislim o ovome.

Ne znam šta da mislim o TURISTIMA koji u GRČKOJ žele da jašu magarca.
Ne znam šta da mislim o tome da je to toliko rasprostranjeno te je bio potreban ZAKON protiv GOJAZNIH ljudi koji jašu magarce.

Ono što znam jeste da će to da izuzetno uvredi ukupno četiri amerikanke feminazi sorte koje su donkeykin, a koje će na svom twitter nalogu da kažu diskriminacija prema gojaznim ženama. To će SIGURNO da se dogodi.

A ne znam kakva je to turistička atrakcija. Kapiram kada odeš u zemlje regiona Indije, indonezije, štagod - normalno je da jašeš slonove, ali gde nađoše pored onoliko lepih plaža da jašu magarce, to ne znam.

Zgrožen.

Поента је у томе да слонови и ако су туристи , не могу да јаше магарце.Када деца јаше поније или магарце то је за њих доживљај , а не угрожава нити оптерећује животиње, али када то раде одрасли , па још киклопске конституције јесте за кажњавање.

Back