Jagnjetina vs prasetina

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jagnjetina vs prasetina

• Jagnjetina

• Prasetina

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Guede

Buraz
Poruka
11.277
janjetina.JPG

ili

prase-odojak_48878690.jpg

Licno biram prvu opciju, gdje sam misljenja da prasetina/svinjetina mii je ukusnija u bilo kojem drugom obliku od pecenja. Dodao bi jos da je mit kako je prva bolja vruca, a druga hladna.

Prasetina...
Hladnu jagnjetinu uopšte ne volim...užas,vruću tek skinutu sa ražnja i mogu da jedem. Što se mene tiče nije mit. A prase jedem kakvo mi daju tako da temperatura nije problem :lol:

Ima nekih jela kao grčki kleftiko,ili druga jela ispod saća ili gde se sporo sprema i peče uz neko povrće ili čak i kotleti iz rerne lepo začinjeni gde mi je jagnjetina vrh,ali klasično jagnjeće pečenje mi jednostavno ne leži.

Da se ne lažemo svinjetina u skoro svakom obliku mi je mnogo draža (mada ne koliko teletina ili junetina) od jagnjetine

janjetina.JPG

ili

prase-odojak_48878690.jpg

Licno biram prvu opciju, gdje sam misljenja da prasetina/svinjetina mii je ukusnija u bilo kojem drugom obliku od pecenja. Dodao bi jos da je mit kako je prva bolja vruca, a druga hladna.

Obozavam prasetinu, a jagnjetina moze samo dok je vruca... :D .. od rebara..obavezno...." Glava glavi...plecka harambasi... a fukara moze i rebara... ":lol:

- - - - - - - - - -

Pragnje...........:lol:
Ha ha ha...
Ti kao kad su ciganku pitali, lubenica ili dinja.... a ona kao iz topa...moze lubendinja!:D

Pa dobro dive ... paprika ili krompir? :D

paprikas moze:)
pecena paprika na grilu, pa sa jajaima..mmmm..i belim sirom..mmmm
pecena paprika, pa punjena sirom i pohovana..mmmmm
krompir salata sa lukom..mmmmmm
krompir pecen u zaru u prirodi....mmmmm
mladi krompirici sa ruzmarinom i maslinovim uljem pecenim u rerni..mmmm
pecen krompir u ljusci..pa sa mladim kajmakom..mmmm
ziveli prasici i jagnjici, povrce rulz! :super:

Back