Jadyn Rulee: Glas promene

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.554
1664200478900.png

Džedin je rođena u blizini Toronta Ontarija u Kanadi 2006.
Džedin je od malih nogu volela da nastupa i zabavlja svoje prijatelje i porodicu.
Godine 2012. Džedin je počela formalne časove pevanja i pronašla školu u kojoj je zaista briljirala.
Džedin je sakupila stotine hiljada fanova na platformama društvenih medija kao što su Jutjub i Instagram sa obradama pesama,
a sada i njenim originalima. U 2017/2018.
2019. Džejdin je objavila svoj prvi originalni album sa 13 godina pod nazivom „Glas promene“.
Džejdin nastupa na sceni od svoje šeste godine i ne voli ništa drugo nego da izmami ljudima osmeh.

Jayden_Rylee_BW_Square_New-02.jpg

"Roditelji mi kažu da sam počela da pevam čim sam naučila da pričam.
Sa tri godine sam naučila hit pesmu Milie Cirus pod nazivom „The Climb“
. Tada je moja porodica prvi put shvatila da bi to moglo biti nešto u čemu ću jednog dana biti dobara.
Dobijanje vokalnog trenera je bila mala borba jer me većina škola nije učila dok nisam imala 8 ili 9 godina.
Nakon mnogo pokušaja, pronašli smo školu koja je zapravo bila blizu moje kuće.
Imali su divnu učiteljicu po imenu Aura Urziceanu.
Otkrili smo da je Aura bila neverovatan izvođač i da je pripadala veoma dobroj muzičkoj porodici."

"Sa šest godina konačno sam mogla da počnem da uzimam časove vokala sa Aurom.
Posle nekoliko godina, imali smo zadovoljstvo da nastavimo moje treniranje sa novom učiteljicom vokala po imenu Sara Hajd.
Sara je imala toliko iskustva kao učiteljica i umetnica. Pomogla mi je da zaista proširim svoje vokalne sposobnosti,
uz vežbe samopouzdanja koje su mi pomogle da prevaziđem teškoće nastupa pred ljudima.
Tokom poslednjih nekoliko godina, imala sam sreće da upoznam tako neverovatne ljude kroz muziku."

" Uvek sam volela da pomažem drugima i zaista se trudim da vidim najbolje u ljudima."

1664200429979.png

Back