Jaдранка Јоксимовић (СНС): Кластер 3 неће бити отворен због неувођења санкција Руској Федерацији

zuti iz kruga dvojke bi se ponasali danas kao isis spram srbije...palili bi i rusili i sto im ne traze..samo da šene pred gazdama i dobiju milokliz od njih
Преко конвертованих жутих у СНС стижу паре и донације

Преко конвертованих жутих у СНС стижу паре и донације
naravno... av je davno skontao koje su to dileje mislim eu...i radi ono sto su radili svi pre njega kao hrvati...sa tom razlikom sto ga boli q za eu jer zna kao i svi sto znamo da u eu nama mesta nema pa je daj sta das.

naravno... av je davno skontao koje su to dileje mislim eu...i radi ono sto su radili svi pre njega kao hrvati...sa tom razlikom sto ga boli q za eu jer zna kao i svi sto znamo da u eu nama mesta nema pa je daj sta das.
Театар апсурда

sta je bilo cujem juce hakerski napad na servere kod vas?
Лажу од суботе сигурно

Дигитална и виртуелна Србија, информатичари и остали брнабичи... Све мој до мога.

Ако Чале опет буде председник Владе, наиебала је профана Србија од ових виртуелних пајаца и експерата из Давоса

Треба после пуча Чалета гањати због небезбедности података.

Лажу од суботе сигурно

Дигитална и виртуелна Србија, информатичари и остали брнабичи... Све мој до мога.

Ако Чале опет буде председник Владе, наиебала је профана Србија од ових виртуелних пајаца и експерата из Давоса

Треба после Чалета гањати због небезбедности података.
kupili su opasne servere
zasto im trebaju nemam pojma, verovatno za centralizovanu bazu podataka o svakom u srbiji....
al isto tako cujem da ona ekipa oko njenog brata nema bas dobre softwer inzinjere....pa zato imaju stalno pizdarije

kupili su opasne servere
zasto im trebaju nemam pojma, verovatno za centralizovanu bazu podataka o svakom u srbiji....
al isto tako cujem da ona ekipa oko njenog brata nema bas dobre softwer inzinjere....pa zato imaju stalno pizdarije
Све ће то да се распадне.

mani je smesno da jaca glumi ovo za eu a svi znaju kolika je rusofilka..znaju cak i u eu, a primaju je kao druga titu kad dodje...valjda svima odgovara da forsiraju laz naseg ulaska sto dublje....i od toga imaju obostrane koristi...

ono po sistemu, ja vama u srbiji obezbedim bespovratno sredstva od 2 milijarde, a evo vam ceduljce sa brojem konta na maldivima ili u emiratima...

mani je smesno da jaca glumi ovo za eu a svi znaju kolika je rusofilka..znaju cak i u eu, a primaju je kao druga titu kad dodje...valjda svima odgovara da forsiraju laz naseg ulaska sto dublje....i od toga imaju obostrane koristi...

ono po sistemu, ja vama u srbiji obezbedim bespovratno sredstva od 2 milijarde, a evo vam ceduljce sa brojem konta na maldivima ili u emiratima...
Ма знам. Гони их у к..ц.

Таква курвања и непринципијелност ће нас коначно убити.

А крезубци то курвања подржавају, док ДругоСрбијанери активно учествују.

Хлеба и игара 4-тог сталежа

1655445355467.png

FON KRAMON: Srbija mora da uvede sankcije Rusiji i prizna Kosovo ako želi u EU

Fon-kramor-780x470.jpg

11 sati

Poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon izjavila je da ukoliko Srbija želi da se pridruži Evropskoj uniji, mora da uvede sankcije Rusiji i prizna nezavisnost Kosova i Metohije.

“To nije pitanje ‘ili-ili’. Znamo poteškoće u vezi s tim (uvođenjem sankcija Rusiji), Vučić je objasnio sve, ali bez obzira na to mi moramo da vidimo posvećenost Srbije da se za početak suoči sa sankcijama Rusiji i zavisnosti od ruskih energenata“, rekla je Viola fon Kramon za list Nova.

U postizanju konačnog sporazuma, dodala je ona, EU očekuje i priznanje nezavisnosti Kosova i Metohije, prenosi N1.

Back