Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 97.201
Преко конвертованих жутих у СНС стижу паре и донацијеzuti iz kruga dvojke bi se ponasali danas kao isis spram srbije...palili bi i rusili i sto im ne traze..samo da šene pred gazdama i dobiju milokliz od njih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Преко конвертованих жутих у СНС стижу паре и донацијеzuti iz kruga dvojke bi se ponasali danas kao isis spram srbije...palili bi i rusili i sto im ne traze..samo da šene pred gazdama i dobiju milokliz od njih
naravno... av je davno skontao koje su to dileje mislim eu...i radi ono sto su radili svi pre njega kao hrvati...sa tom razlikom sto ga boli q za eu jer zna kao i svi sto znamo da u eu nama mesta nema pa je daj sta das.Преко конвертованих жутих у СНС стижу паре и донације
Театар апсурдаnaravno... av je davno skontao koje su to dileje mislim eu...i radi ono sto su radili svi pre njega kao hrvati...sa tom razlikom sto ga boli q za eu jer zna kao i svi sto znamo da u eu nama mesta nema pa je daj sta das.
sta je bilo cujem juce hakerski napad na servere kod vas?Театар апсурда
Лажу од суботе сигурноsta je bilo cujem juce hakerski napad na servere kod vas?
kupili su opasne servereЛажу од суботе сигурно
Дигитална и виртуелна Србија, информатичари и остали брнабичи... Све мој до мога.
Ако Чале опет буде председник Владе, наиебала је профана Србија од ових виртуелних пајаца и експерата из Давоса
Треба после Чалета гањати због небезбедности података.
Све ће то да се распадне.kupili su opasne servere
zasto im trebaju nemam pojma, verovatno za centralizovanu bazu podataka o svakom u srbiji....
al isto tako cujem da ona ekipa oko njenog brata nema bas dobre softwer inzinjere....pa zato imaju stalno pizdarije
Ма знам. Гони их у к..ц.mani je smesno da jaca glumi ovo za eu a svi znaju kolika je rusofilka..znaju cak i u eu, a primaju je kao druga titu kad dodje...valjda svima odgovara da forsiraju laz naseg ulaska sto dublje....i od toga imaju obostrane koristi...
ono po sistemu, ja vama u srbiji obezbedim bespovratno sredstva od 2 milijarde, a evo vam ceduljce sa brojem konta na maldivima ili u emiratima...
demokratski penzioneriimace ta penziju 2 soma evra zbog ovakih bajki sto samo lupeta