Zekan Zeko
Zainteresovan član
- Poruka
- 405
Kada vidite čoveka na ulci kako prosi,da li ćete mu udeliti koji dinar ili ga ignorisati?Šta mistite o tim ljudima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekad dam, nekad ne.
Malim cigancicima je bolje kupiti nesto za pojesti, pre nego sto te pare zavrse u rukama kriminalaca.
A kako je prosjačenje moglo da postane biznis kad dnevno dobiju najviše stotinak dinara..?
Nekad dam, nekad ne.
Malim cigancicima je bolje kupiti nesto za pojesti, pre nego sto te pare zavrse u rukama kriminalaca.
E, a tim profi-prosjacima, inače, ne dajem. Eto, ne dajem ni dinar, jer to nisu gladni ljudi, nego mafija.
po čemu ih razlikuješ?
profi-mafiju od pravih prosjaka, onih koji nemaju drugi izbor?
Mnogo je kume, mnogo je!Evo sad pročitah da ta prosjačka mafija dnevno zaradi 1000 evra....de mi živimo čoveče....
Evo sad pročitah da ta prosjačka mafija dnevno zaradi 1000 evra....de mi živimo čoveče....
A kako je prosjačenje moglo da postane biznis kad dnevno dobiju najviše stotinak dinara..?
Kada vidite čoveka na ulci kako prosi,da li ćete mu udeliti koji dinar ili ga ignorisati?Šta mistite o tim ljudima?
U Americi ima jako puno ljudi na ulicama koji prose, mladi zdravi i jaki, a prose. Za razliku od Srbije, u Americi ti ljudi sto prose mogu odmah da nadju posao sa kojim mogu da prezive i da se sklone sa ulice. Koja je to grupa ljudi u Srbiji sto prosi ? Koliko se ja secam to su bili pripadnici romskog naroda.