- Poruka
- 2.471
Ah, ne, nema greske...E pa pogrešna ti dijalektika, dečko od vinograda.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah, ne, nema greske...E pa pogrešna ti dijalektika, dečko od vinograda.![]()
Neko je pomenuo ranije ima ljudi koji cute a zive u totalnom siromastvu i bolesti. Sakrili se u svoje kuce i cekaju smrt ili tiho i neprimetno kopaju po kontejnerima.
Svi mi cekamo smrt na ovaj ili onaj nacin.
Samo sto ljudi izaberu razlicit nacin.
Neko ce npr.da gleda samo ono dobro i lepo u zivotu sto ima a neko ce pak gledati samo ruzno. O tome se i radi.
Ja sam tip koji gleda tj.trudi se da gleda samo lepo, i kad vidim druge ljude koji to rade, ne smatram da se hvale vec da su optimisti i trude se da fokus zivota zadrze na pozitivnim stvarima. Jer kao sto rekoh svi imamo probleme ali cemu samosazaljenje.
- - - - - - - - - -
Ko je Linejna?
Hahahshahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahaha
- - - - - - - - - -
ovo ko alan ford![]()
Svi mi cekamo smrt na ovaj ili onaj nacin.
Samo sto ljudi izaberu razlicit nacin.
Neko ce npr.da gleda samo ono dobro i lepo u zivotu sto ima a neko ce pak gledati samo ruzno. O tome se i radi.
Ja sam tip koji gleda tj.trudi se da gleda samo lepo, i kad vidim druge ljude koji to rade, ne smatram da se hvale vec da su optimisti i trude se da fokus zivota zadrze na pozitivnim stvarima. Jer kao sto rekoh svi imamo probleme ali cemu samosazaljenje.
- - - - - - - - - -
Ko je Linejna?
videh na temi sigurnos'
misssim bolje zivjeti cijeli zivot ko bogatas nego 7 dana ko siromah))
i sace ona to nama da objasni sve, kako je najbitnije zdravlje da pare nisu bitne i tako toooo <3333
tako je chichak, ko ih ****, ako nemaju ljeba nek jedu kolache!
bitan je samo pozitivan stav u zivotu!
eto to ja mislim!
zauvek vasa cicak! <4
Ma samo se ti sprdaj
ti se sprdas i pishash po sirotinji. ili to radis namjerno ili si zesce paglu, ti izaberi jedno