Jadna ja...

Neko je pomenuo ranije ima ljudi koji cute a zive u totalnom siromastvu i bolesti. Sakrili se u svoje kuce i cekaju smrt ili tiho i neprimetno kopaju po kontejnerima.

Svi mi cekamo smrt na ovaj ili onaj nacin.
Samo sto ljudi izaberu razlicit nacin.
Neko ce npr.da gleda samo ono dobro i lepo u zivotu sto ima a neko ce pak gledati samo ruzno. O tome se i radi.
Ja sam tip koji gleda tj.trudi se da gleda samo lepo, i kad vidim druge ljude koji to rade, ne smatram da se hvale vec da su optimisti i trude se da fokus zivota zadrze na pozitivnim stvarima. Jer kao sto rekoh svi imamo probleme ali cemu samosazaljenje.

- - - - - - - - - -

Ko je Linejna?

Neko ce npr.da gleda samo ono dobro i lepo u zivotu sto ima a neko ce pak gledati samo ruzno. O tome se i radi.
Ja sam tip koji gleda tj.trudi se da gleda samo lepo, i kad vidim druge ljude koji to rade, ne smatram da se hvale vec da su optimisti i trude se da fokus zivota zadrze na pozitivnim stvarima. Jer kao sto rekoh svi imamo probleme ali cemu samosazaljenje.

- - - - - - - - - -

Ko je Linejna?

hahahahahahahhahahahahhahahaha

- - - - - - - - - -

ovo ko alan ford :lol:

- - - - - - - - - -

Ko je Linejna?

videh na temi sigurnos'

videh na temi sigurnos'

To je realnost nazalost. Samara na svakom koraku.

- - - - - - - - - -

misssim bolje zivjeti cijeli zivot ko bogatas nego 7 dana ko siromah :)))
i sace ona to nama da objasni sve, kako je najbitnije zdravlje da pare nisu bitne i tako toooo <3333

Pa normalno da je zdravlje najbitnije.
A konstrukcije o tome ko kako zivi su konstrukcije i masta i mene to ne zanima.

Back