Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Kako reagujete na persone u "jadna ja" modu?
Svi mi imamo svojih problema, sa muzem, sa decom, sa roditeljima, sa prijateljima, sa zdravljem, sa poslom...
Ako si pozitivan, realno ces sagledati stvar i sto bi smokva rekla sutnuti ga u dupe
Jer na svetu UVEK postoji nesto sto te raduje i cini srecnim.
Licno smatram osobe u "jadna ja" modu u depresivne osobe, mozda bez dijagnoze ali mali okidac i evo klinicke...
Ono sto me izludjuje sto je u nasoj drzavi mod "jadna ja" postao posek, normala.
Ako nisi u tom modu, ti si "srecnik", blago teeebi, ti ne znas sta je nemastina/tuga/bolest... ti si prosto bahat ako si srecan.
Licno, prosla sam sve gore navedene faze i smatram da nijedna nije zdrava.
Covek treba biti pozitivan.
Problem su te krajnosti, jer u nasem drustvu, ako si jadan svi te sazaljevaju i vole.
Ako se ne predstavljas kao jadan, onda si bahat i svi prevrcu oci na tebe.
Jer poBogu moras kukati. Kako da ne kukas? Zasto da ne kukas? Sigurno je da neki problem postoji?
U koju grupu spadate?
Kako se ophodite prema jednoj a kako prema drugoj grupi?
Svi mi imamo svojih problema, sa muzem, sa decom, sa roditeljima, sa prijateljima, sa zdravljem, sa poslom...
Ako si pozitivan, realno ces sagledati stvar i sto bi smokva rekla sutnuti ga u dupe

Jer na svetu UVEK postoji nesto sto te raduje i cini srecnim.
Licno smatram osobe u "jadna ja" modu u depresivne osobe, mozda bez dijagnoze ali mali okidac i evo klinicke...
Ono sto me izludjuje sto je u nasoj drzavi mod "jadna ja" postao posek, normala.
Ako nisi u tom modu, ti si "srecnik", blago teeebi, ti ne znas sta je nemastina/tuga/bolest... ti si prosto bahat ako si srecan.
Licno, prosla sam sve gore navedene faze i smatram da nijedna nije zdrava.
Covek treba biti pozitivan.
Problem su te krajnosti, jer u nasem drustvu, ako si jadan svi te sazaljevaju i vole.
Ako se ne predstavljas kao jadan, onda si bahat i svi prevrcu oci na tebe.
Jer poBogu moras kukati. Kako da ne kukas? Zasto da ne kukas? Sigurno je da neki problem postoji?
U koju grupu spadate?
Kako se ophodite prema jednoj a kako prema drugoj grupi?