Јадан магарац :(

Лулница

Iskusan
Poruka
5.305
Видим да се нико није побунио и зауставио овог болесника! :rtfm:

Ја бих га извукла из тог камиона, везала за њега и вукла док се сав не поломи!

Како га није страмота! И како нико не реагује!!! :evil:

Јааадно магаренце :cry: Надам се да је жив и здрав! :heart:

Poslednja izmena:
Видим да се нико није побунио и зауставио овог болесника! :rtfm:

Ја бих га извукла из тог камиона, везала за њега и вукла док се сав не поломи!

Како га није страмота! И како нико не реагује!!! :evil:

Јааадно магаренце :cry: Надам се да је жив и здрав! :heart:

udarna vest na Cg vestima,uzece mu magarca,a treba ga dobro okrojiti po djepu!

A evo sta kaze bolesnik :
Nisam mučio magarca, kako su preneli mediji, kako iz Crne Gore, tako i šire. Samo sam pokušavao da ga sklonim sa puta kako ne bi ometao saobraćaj“, rekao je Vladislav Savović

http://www.kurir-info.rs/nisam-mucio-magarca-ne-dam-ga-ni-za-konja-clanak-378032

to je debil,treba ga pretuci,ako nece da mu drzava uzme magarca,treba mu ga 'ukrastí'!Supci se iznerviraju pa se istresaju na zivotinjama!Treba ga dobro rebnuti po djepu i u zatvor,a ne odbrana sa slobode!

@Lulnica, Yota, slazem se da prizori mucenja slabijeg izazivaju ono najgore u nama ali molim vas za vase dobro, nevezano za politiku i pravilnik Foruma, da suzbijete te negativne emocije, verujte mi, mnogo je lakse bez besa i reakcija tipa "ja bih njemu..." Iz iskustva. A ovaj je zaglavio robiju.

@Lulnica, Yota, slazem se da prizori mucenja slabijeg izazivaju ono najgore u nama ali molim vas za vase dobro, nevezano za politiku i pravilnik Foruma, da suzbijete te negativne emocije, verujte mi, mnogo je lakse bez besa i reakcija tipa "ja bih njemu..." Iz iskustva. A ovaj je zaglavio robiju.

Meni nije bas dobro kada vidim ovakve clipove, scene, a ovo s magarcem ceo svet ( USA, EU) je preneo i to jos onog dana kada se snimak pojavio,
svi mediji, narocitio crnogorski preneli su jos istog dana da ce taj covek biti debelo kaznjen, zlostavljanje zivotinja i to mnogo strasnije svako od nas
vidi i na ulici, ali i u susednom dvoristu ( svejedno o kojim se zivotinjama radi) tako da nema potreba da se sada ovde nesto narocito uzbudjujemo
zbog ove nesrecne zivorinje.

A poenta je...? Naravno da je svakom normalnom ljudskom bicu tesko da gleda takve prizore, ali da li to znaci da treba da se spustamo na nivo zlostavljaca i da licitiramo kako bismo mi njima vratili u ime tih nesrecnih zivotinja? Postoje i bolji nacini da se 1.zlostavljaci kazne i 2.utrosi energija.

Back