sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Da li vam je cura nekad guzom masirala jaja i da li se od toga postaje potentniji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Da li vam je cura nekad guzom masirala jaja i da li se od toga postaje potentniji?
sinnke:Da li vam je cura nekad guzom masirala jaja i da li se od toga postaje potentniji?
e dade mi ideju za veceras , nagovoricu je pa cu da ti kazemsinnke:Da li vam je cura nekad guzom masirala jaja i da li se od toga postaje potentniji?
tajson7:Dobro, bwe, jel mogu ja SInketa da predložim za počasni orden SiLJ foruma sa ukrštenim srebrnim qrčevima? Mislim .... šta reći....
Sta te briga. Bitno da prijasinnke:Da li vam je cura nekad guzom masirala jaja i da li se od toga postaje potentniji?
Keeper:a kako se to radi? stavish jajca izmedju guzova.... i onda shljapkash guzove drmash malo razmaknesh ih u stranu pa pustish?
Šteta što te na romankiti nejma, tamo bi ti ogromantna većina popapala predloženi orden, garant. No... samo da te ne ometem u inspiraciji da bačiš novih pe' – šes' visprenih tema dnevno. Sinjke nacionale...sinnke:Da li vam je cura nekad guzom masirala jaja i da li se od toga postaje potentniji?
topmodelsica:Legnesh pored njega ili na njega i natrcish guzu na jaja, moze da se ukrste noge.
Samantha Jouns:Ni meni nije jasno ovo... a SINNKE jel tvoja devjka to zna i ume?![]()
tajson7:... a da se ne ukrštaju noge dok su mi jaja tamo negde između ... mislim... naježio sam se ... jbt ...