Jackpot mozzart

MilosProda

Početnik
Poruka
2
Jel zna neko kako funkcijonisu ti jackpotovi na sportsko kladjenje uživo. Jel to ima neko pravilo kako oni to izvuku ili to izvlače nasumično, jel možda ima neko neku prednost ko prvi uplati ili možda ko najviše uplati, ja sam jednom dobio jackpot od 10 hiljada din a ne znam ni sam kako

Jel zna neko kako funkcijonisu ti jackpotovi na sportsko kladjenje uživo. Jel to ima neko pravilo kako oni to izvuku ili to izvlače nasumično, jel možda ima neko neku prednost ko prvi uplati ili možda ko najviše uplati, ja sam jednom dobio jackpot od 10 hiljada din a ne znam ni sam kako
Davnih godina sam držao kafanu pod ugovor !
" Mafija" te natera da prihvatiš automate i imaš procenat od zarade
Svaki automat je naštelovan kad napuni kasu koja mu je zadata tek onda pusti resto nekom ko se zalomi tog trenutka , a to se može isto regulisati kad i kome
Znači vlasnik automata uvek ima zagarantovanu svoju zaradu.
Jednom mesečno dolazi čovek da pokupi pazar i da mi isplati moj deo
To je bilo 90. godina i početci tih automata
Sad je to legalizovano i stravično koliko ih ima i koliku zaradu imaju, a da ne pričamo o pranju novca
Snimaju se novodošli i može se namestiti automat da dobje pare kako bi se primio.
Govorio sam ortaku koji je osvanjivao na aparatima i pričao mu u čemu je fazom !
Svestan je svaga , ali se nada da če se zalomiti baš tada kad je automat ispunio svoju zaradu i pušta procenat za igrača .
Droga i bolest najgore vrste !
FnH8v4NXgAAGEGw

Poslednja izmena:

Back