Edmund
Poznat
- Poruka
- 8.217
Ne znamНаравно. Мислиш да феминизам није утицао на то да жене буду "слабије удате"?
Zavisi kako ko posmatra feminizam i sve u vezi teme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znamНаравно. Мислиш да феминизам није утицао на то да жене буду "слабије удате"?
Топ 10 знака да сте слабо удати.Udata al nista ozbiljno
Борба добрих жена против злих мушкараца који миленијумима уназад угњетавају жене.sta bese feminizam?
woow covece kako sam to propustio. Ah da setih se, bas sam sinoc pristutvovao jednoj pijanoj sceni kako se jedna ovako smerna zena celo vece smejala plitkim fazonima jednog ovako muskarca, sto bi no rekli alfa- ima ovako dosta nekretnina, prodoran pogled debele obrve ko ajduk veljko, zna ljude od plaze do planine, zlatna krstaca oko vrata i nikad prazne case na stolu i vicevi ala napijo sam se zhene zheneu, sav sam samopouzdan i prodoran. Jadna zenica, umalo nije pukla besika od kikotanja. Moramo je spasiti Svetozare. Da ofarbamo kose? Ja ne mogu, celav sam i rogat. Mozda obrve.Борба добрих жена против злих мушкараца који миленијумима уназад угњетавају жене.
Komparativ ide ovako
Hronično neudata
Neudata
Onako udata
Udata
Udatija
Najudatija
PenelopaKomparativ ide ovako
Hronično neudata
Neudata
Onako udata
Udata
Udatija
Najudatija
То су ти ове модерне, што би се рекло родно равноправне
A najjačije princaЈе ли слабије удата нашла потковицу, а јачије коња?![]()
Hvala ti za učešće na temi i izneseno konstruktivno mišljenje.
Privezanih i odvezanih?
Ih, ko pertle. Slabo mi toРазвезаних.![]()