Jacanje glasa

У ком смислу слаб?
По тону или висини,боји?

Pa sad.... U sustini nemam ja tako slab glas.....al kad se proderem :D Kad se proderem,imam bas jak glas,ali kad pricam normalno nekako pricam tiho i glas je tad slab,kako da ga ojacam ili oslobodim?Treba li cesce da se derem ili sta?
Rekao bih po tonu,koliko se razumem ;)

ono kao zenski a malo bi da je grublji?:roll:cirkaj viski i pusi 2 pakle dnevno:roll:

viskija u kuci nemam,a ne pusim :D Nznm,mislim da viski i cigare samo progrubljuju glas,a sad meni treba da bude malo jaci :D
Mislim,nemam ja sad nekakav kompleks zbog toga,nadjoh nesto na netu o jacanju glasa,pa mi pade na pamet da bi bilo lepo da ojacam glas,pa rekoh sebi:Ovde cu sigurno naci nest :P

- - - - - - - - - -

Postani politicar . Takav je bio i Kostunica u pocetku karijere
a onda se oslobodio i zagalamio .

Ah pa too je straaasno....... Nisam bio obavesten o ovoj metodi :P

Pa sad.... U sustini nemam ja tako slab glas.....al kad se proderem :D Kad se proderem,imam bas jak glas,ali kad pricam normalno nekako pricam tiho i glas je tad slab,kako da ga ojacam ili oslobodim?Treba li cesce da se derem ili sta?
Rekao bih po tonu,koliko se razumem ;)

Аха,е па онда су ту довољне вежбе.
Колико сам схватио ти немаш проблем са тзв.пискавим,феминизираним гласом,што је у реду.

Уосталом,због чега имаш потребу да вичеш? :lol:

Аха,е па онда су ту довољне вежбе.
Колико сам схватио ти немаш проблем са тзв.пискавим,феминизираним гласом,што је у реду.

Уосталом,због чега имаш потребу да вичеш? :lol:

pa nznm jbg,kako bi definisao,vise je slab nego piskav :D no nema veze :D
Pa dobro,kakve vezbe postoje za to?
A imam potrebu da vicem,kad se druzim sa svakakvom stokom,dok se ne proderes nista! :P

pa nznm jbg,kako bi definisao,vise je slab nego piskav :D no nema veze :D
Pa dobro,kakve vezbe postoje za to?
A imam potrebu da vicem,kad se druzim sa svakakvom stokom,dok se ne proderes nista! :P

Изгуглај,а можеш и питати лекара опште праксе,али свакако да не би требало да очекујеш исувише велику разлику и са вежбама. :)

Хехехе,верујем за ово треће! z:lol:

Изгуглај,а можеш и питати лекара опште праксе,али свакако да не би требало да очекујеш исувише велику разлику и са вежбама. :)

Хехехе,верујем за ово треће! z:lol:

eh,sad ste me razocarali :D Mislio sam da vi bar znate na ovom forumu :D
A gde lekara da pitam,jednom sam imao nekakvu koznu infekciju na licu i otisao da mi da neku kremu a dao mi covek na kraju uput za bolnicu da radim neke vezbe za jacanj kicme jbm li ga :D ahha dace mi da operisem krajnike,coek lud :P
izguglacu pa cu javiti sta sam nasao ;)

mozda nema nikakve veze ali eto cisto mozda ti pomogne :D..
Ja sam imao sasvim OK glas, znaci "Normalan". U pubertetu se doduse malo pojacao, ajd da kazem malo preko ivice presao, bio je grublji nego inace :D. A onda sam krenuo da idem po tekmama i da pijem rakiju, i danas mogu da se nadvikujem sa grupom od 10 ljudi lagano...
Znaci da li sam nabio kondiciju od cestog urlanja na utakmicama ili od toga sto me rakija gori konstantno ne znam ali glas mi je grub i jak da je to neverovatno, imam osecaj da mogu 10 minuta bez prestanka da govorim, i to da se derem... Cesto se svadjam i nokautiram protivnika jos u prvoj rundi :D...
Licno ribe se pale na muskarce sa dubokim glasom. Jaci glas predstavlja muzevnost, i vecu sigurnost.. Medjutim nemoj da se previse zamaras time...

mozda nema nikakve veze ali eto cisto mozda ti pomogne :D..
Ja sam imao sasvim OK glas, znaci "Normalan". U pubertetu se doduse malo pojacao, ajd da kazem malo preko ivice presao, bio je grublji nego inace :D. A onda sam krenuo da idem po tekmama i da pijem rakiju, i danas mogu da se nadvikujem sa grupom od 10 ljudi lagano...
Znaci da li sam nabio kondiciju od cestog urlanja na utakmicama ili od toga sto me rakija gori konstantno ne znam ali glas mi je grub i jak da je to neverovatno, imam osecaj da mogu 10 minuta bez prestanka da govorim, i to da se derem... Cesto se svadjam i nokautiram protivnika jos u prvoj rundi :D...
Licno ribe se pale na muskarce sa dubokim glasom. Jaci glas predstavlja muzevnost, i vecu sigurnost.. Medjutim nemoj da se previse zamaras time...

Ovo si mu odgovorio u fazonu
"Ja sam smekercina kakav ti nikad neces biti
u svom jadnom i cemernom zivotu ,ali opusteno
to ti nije bitno " :D :D

Back