Jabukovo sirce

• Začetnik teme Začetnik teme Wish
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Wish

Početnik
Poruka
13
Da li je jabukovo sirce zaista pomoglo nekom u skidanju npr. par kilograma viska? Koliko puta na dan se pije, koji je odnos sirce-voda ili se ono pije nerazblazeno? Koju kolicinu tog rastvora treba piti? Da li ono ubrzava metabolizam ili, mozda, moze da steti?

Milow:
nevesela:
Milow:
nevesela:
svako sirce je u principu nezdravo za zeludac,jedi jabuke :!:
Crveno sam obelezio ono sto steti zubima :twisted:
tvoj smisao za humor mi je prilicno nejasan :?
Na zalost nije humor... naucno je dokazano da ako covek mnogo jede (grize) jabuke, da iste napadaju i kvare gledj.

P.S. Aktiviraj malko vijuge.
izvinjavam se na neznanju :oops: videla sam tvoju foto galeriju,brankov most me je oborio s nogu(ne bukvalno) :lol:

nevesela:
izvinjavam se na neznanju :oops: videla sam tvoju foto galeriju,brankov most me je oborio s nogu(ne bukvalno) :lol:
Nema potrebe da se izvinis...

Faja za brankov :) to mi je jedna od omiljenih dostignuca do sada

P.S. Da li si primetila jednu pobesnelu vijugu, pobegla mi je i ne mogu da je nadjem.

Wish:
Da li je jabukovo sirce zaista pomoglo nekom u skidanju npr. par kilograma viska? Koliko puta na dan se pije, koji je odnos sirce-voda ili se ono pije nerazblazeno? Koju kolicinu tog rastvora treba piti? Da li ono ubrzava metabolizam ili, mozda, moze da steti?

Posle svakog obroka u jednu casu, otprilike 250 ml rastvori jednu supenu kasiku. Probaj, zaista ubrzava metabolizam, videces i sama kako.
Srecno!

Back