Jabuka zauvek...

lionagate

Domaćin
Poruka
3.002
Na groblju u ruskom gradu Ufi prolaznici su uočili jedan bizaran nadgrobni spomenik.

Naime, spomenik je u obliku telefona ajfona podignut Riti Šamijevoj koja je stradala u saobraćajnoj nesreći. Naručio ga je Ritin otac, Rais. Osim informacije da je volela da putuje i da je imala prijatelje u Nemačkoj, sve ostalo o pokojnici je misterija i nepoznanica.
Radnik na groblju, Nikolaj Jevdokimov, izjavio da je pomislio da halucinira kada je video spomenik.

– Odakle se američki pametni telefon pojavio na našem groblju? Toliko je ogroman, bio sam iznenađen. Video sam mnogo spomenika, ali ovo ne – rekao je.
Kamenorezac koji je napravio ovaj pomalo bizarni spomenik još uvek nije poznat, ali se sumnja na jednu firmu iz Novosibirska, koja je već imala slične radove.
FAZ4X1fVIAITyxG.jpg

Link <--

I kad onda kazu da nam Rusi nisu bliska braca...

@Jugoslav Čvarak реци зар нису ђавоља работа :roll:
Išao sam nešto napisati na tu temu, ali sam odustao.
Sve ono što sam ti pričao u vezi iPhone vlasnika, iz vlastitog je iskustva.
Neću previše u širinu, da se fetišisti jabuke ne uvrijede.
Nego, moj blizak rođak koristi neku duck tražilicu na netu preko nekog tora, kako mu ne bi ušli u trag, ima iPhone zbog toga što je komunikacija navodno bolje šifrirana nego na android uređajima.
Lik predaje likovni i umjetnost u klasičnoj gimnaziji koju pohađaju možda bdući crkvenjaci, mislim da u životu nije dobio prekršajnu, kamo li kaznenu, bilo bi mi jasno da šverca plutonij, tankere kokaina i oružja, ali eto, on si umislio da je zanimljiv službama zato što on i cura online igraju World of Warcraft.

Deluje kao fejk njuz i montaža.

Link
Na groblju u ruskom gradu Ufi prolaznici su uočili jedan bizaran nadgrobni spomenik.

Naime, spomenik je u obliku telefona ajfona podignut Riti Šamijevoj koja je stradala u saobraćajnoj nesreći. Naručio ga je Ritin otac, Rais. Osim informacije da je volela da putuje i da je imala prijatelje u Nemačkoj, sve ostalo o pokojnici je misterija i nepoznanica.
Radnik na groblju, Nikolaj Jevdokimov, izjavio da je pomislio da halucinira kada je video spomenik.

– Odakle se američki pametni telefon pojavio na našem groblju? Toliko je ogroman, bio sam iznenađen. Video sam mnogo spomenika, ali ovo ne – rekao je.
Kamenorezac koji je napravio ovaj pomalo bizarni spomenik još uvek nije poznat, ali se sumnja na jednu firmu iz Novosibirska, koja je već imala slične radove.
Pogledajte prilog 1458161

Link <--

I kad onda kazu da nam Rusi nisu bliska braca...
Ali izgleda da nije...

Prilozi

• Screenshot_20231204_235007.jpg
    Screenshot_20231204_235007.jpg
    89,2 KB · Pregleda: 1
Nije ni čudo što je tom satanističkom telefonu i kultu njegovih sljedbenika simbol zagrižena jabuka, svi jako dobro znamo tko je ponudio jabuku, tko je zagrizao jabuku i šta se nakon toga dogodilo.
Taj mobitel nije s božje strane, svaki poziv upućen s njega je kao da se drekeljiš Ave Satani iz petnih žila, tu bi se čak i Thulsa Doom prekrstio, ali može vam uvaženi kolega @Grom_sa_neba! sve detaljnije objasniti, ukoliko sam ja nešto propustio.

Poslednja izmena:

Back