gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
Ал код нас у клану то неће да ти прође ми смо јединствени у нашем ставу да смо у свему нај и да сам ја командант
oces da se kladis?

daj da prvo vidim ko ti je u klanu?
spisak na sunce...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ал код нас у клану то неће да ти прође ми смо јединствени у нашем ставу да смо у свему нај и да сам ја командант
nek se ovo upise ko zvanican nazivnisam neprijatelj
ali imam svoju sopstvenu grupu (kazu da se zove "narcisi u sortsevima"), ne mogu biti u tvojoj![]()
oces da se kladis?
daj da prvo vidim ko ti je u klanu?
spisak na sunce...
Pravo čudo! Sasvim nejasna prva poruka i onda nekoliko strana odgovora, a pretpostavljam da je Cicibanka želela da ukaže na spemovanje tema. Dakle, kako je moguće ne spamovati temu koja je nepoznata? Da li su sve shvatile temu, pa je ovo jedina uspešna tema? Neverovatno.
krejzi
imam utisak da sam napisala post uza ovoga
a sada tog posta nema
a bio je sasvim bezazlenn
o.O
pa ne mogu da ponovim
bilo je uber vickasto i ticalo se mojih neprijatelja koje sigurna sam da nemam =)
Da, Cici, u pravu si.
Udaljavanje od tema je uobičajen metod da bi se istakla sopstvena potreba za samohvalom. Ovoliko savršenstvo ni Holivud nije mogao da zamisli.
U drugom slučaju imamo ironisanje, medjusobna prepucavanja.....
.
pa da takvo je vreme doslo da ako se ne hvalis odmah si neko ko je nesrecan a opet ako druge ne ubede u svoju srecu onda uzalud im da se samo jednom pohvale, vec moraju u raspravu da ubace samohvaljenje
Zato i retko pisem na ozbiljnim temama jer su one po meni najneozbiljnije . Razumem da se raspravlja i da svako ima svoje misljenje ali ono sto sam primetila u svakoj ozbiljnijoj temi jeste da se raspravlja o necemu sto nema veze sa temom tj. uvek se odstupa od nje kad nema (a uvek neko nema) cime da odbrani svoj stav....mada sve se uglavnom svodi na ulazak u raspravu radi neke licne promocije , prozivanja bivsih, iznosenje prljavog vesa.... i kad sve to saberem sticem utisak da na forumu pisu neke turbo folk zvezde ili pak da su im pojedinima one idoli pa ih kopiraju svojim stavovima i postupcima , valjda da bi uspele u zivotu kao one.......sve u svemu reko da iznesem misljenje jer se cesto puta sa drustvom smejem kad procitamo na ozbiljnoj temi neke oglase i hvalospeve
![]()
kad smo vec kod oglasa, bas mi sad ispred nosa neki sajt "Ne propustiti ljubav" ....za stare i mlade ...... baci me u razmishljanje![]()
![]()