Ja sam zaljubljen u Lusynu sliku...

Kilavi Radonja

Aktivan član
Poruka
1.931
... a mozda i u ostalo! Ma, verujem ja njoj da je njena fotka, al koji je fazon forumasicama da lepe tudje fotke na avatar i u profil?! Ko kad bih ja zalepio fotku Bred Pita. Pa, mislim da bi pola foruma vristalo od smeha! Ona druga, zalepila necije sise, treca.... Ma, daaaaj, bre, budite to sto jeste, svaka cast svima koje su imale petlju da izloze svoj izgled kritici javnog mnjenja!!!

...jeste Lusy-na slika , vec smo je detaljno proanalizirali na jednoj temi...

...mada zanimljivo da nijedan forumash nije bio zaljubljen u neku forumashicu bez slike,tj 2pike-u se ne svidja Lusy iskljucivo zbog slike , ali je pitanje i sta bi bilo bez slike...
...daklem,ipak je tu presudan fizicki izgled...

...to je otprilike nepravda...ima super devojaka koje ostanu neprimecene....

...kod koga...zene jesu prirodno ljubomorne...
...al mene je to kao bisexualku zaobishlo...Lysu super izgleda...

...medjutim nazalost ima devojaka koje su dobre a priroda ih nije obdarila , cak sta vise, im je oduzela...
...imam takav slucaj , a patim se i patim da je trgnem nekako , a nista od toga...:(
...tako reci , manje vise prosecna devojka kao ja , moze da se dotera i da zavede zeljenog , i da budu srecni...a sta je sa onima koje to ne mogu?
...tako da , vi muskarci i vasi komentari umeju da budu izuzetno surovi za neke devojke...

Zefirra:
...kod koga...zene jesu prirodno ljubomorne...
...al mene je to kao bisexualku zaobishlo...Lysu super izgleda...

...medjutim nazalost ima devojaka koje su dobre a priroda ih nije obdarila , cak sta vise, im je oduzela...
...imam takav slucaj , a patim se i patim da je trgnem nekako , a nista od toga...:(
...tako reci , manje vise prosecna devojka kao ja , moze da se dotera i da zavede zeljenog , i da budu srecni...a sta je sa onima koje to ne mogu?
...tako da , vi muskarci i vasi komentari umeju da budu izuzetno surovi za neke devojke...[/QUOTE]

If you want to fu*k the eagle, first you have to learn to fly! :lol: :lol: :lol:

2pike:
... a mozda i u ostalo! Ma, verujem ja njoj da je njena fotka, al koji je fazon forumasicama da lepe tudje fotke na avatar i u profil?! Ko kad bih ja zalepio fotku Bred Pita. Pa, mislim da bi pola foruma vristalo od smeha! Ona druga, zalepila necije sise, treca.... Ma, daaaaj, bre, budite to sto jeste, svaka cast svima koje su imale petlju da izloze svoj izgled kritici javnog mnjenja!!!
Ma da njena je fotka hehe :D

Back