"Ja sam za to da ko neće da nosi masku - potpiše da neće pomoć"

samo se ti ogrebi za svoju dozu anti straha, uzmi duplu, ima nas koji se odricemo vakcine.
drustvo ce da ima problem, ti neces, budi tog uverenja, da ti nisi deo drustva, jednom ces pozeleti i iz svoje koze, ali neces moci..

mi smo prezreli koronu, a ne da je se bojimo, pa da nas pelcuju kao vas koji nemate problem drustva, kao mi ''paranoici''..
Ja se korone ne plašim jer sam je preležao i znam kako izgleda . Kako kažu imam ta antitela još cc mesec dana koji će me štititi. I baš zbog svega toga znam da korona postoji , da nije izmišljotina. Što se tiče vakcine ako je ne želite ne morate da je primite , naprotiv to je poželjno.

Ja se korone ne plašim jer sam je preležao i znam kako izgleda
ma cuo sam i ja, negirali ljudi dok nisu zaglavili... samo ti veruj da sam ja paranoik
Kako kažu imam ta antitela još cc mesec dana koji će me štititi
pa ti da se pelcujes na svakih cc mesec dana onda, da odagnas strah, nema druge, ako neces stalno da se razboljevas od korone, a za mene paranoika ne brini, ja u to sranje nikad necu poverovati, proletos zamalo i mene ne prevarise, kad sam kasljao po forumu, vise nece, mogu samo grip da odlezim kao ranije, a koronu ne priznajem..

Poslednja izmena:
Ja se korone ne plašim jer sam je preležao i znam kako izgleda . Kako kažu imam ta antitela još cc mesec dana koji će me štititi. I baš zbog svega toga znam da korona postoji , da nije izmišljotina. Što se tiče vakcine ako je ne želite ne morate da je primite , naprotiv to je poželjno.
Postoji Wuhanska gripa, SARS-COV-2 NE.

Back