Ja sam ponosan što sam uspešan špekulant!!!!

U intervjuu za nemacki "Spiegel" ,Sorosh objasnjava uzroke i razloge trenutne ekonomske krize a na pitanje novinara :"Hoce li jos biti zrtava(bankarskih)"?
Sorosh odgovara:
-"Moze biti.Trenutno se svi brinu za "Siti" banku-jednu od najvecih banki na svetu.Sledeci kandidati za konkurs vec stoje u redu.Situacija je losa kao i tridesetih godina proslog veka.Sa tom razlikom,da smo MI naucili iz proslosti.MI necemo dozvoliti totalni kolaps finansiskog trzista.MI CE MO SVE PARE OVOG SVETA DATI,DA TO SPRECIMO"!!!(U citavom intervjuu nije objasnio, ko su to "mi"?)

Citav intervju:

www.spiegel.de/spiegel/0,1518,592304,00.html

P.S
Inace intervju nosi naziv:
"Ja igram uvek po pravilima"

Ти си тежак параноик...

Pa šta si se uhvatio za te Jevreje...? Stvarno me živciraju takve stvari... zavera ovamo, zavera onamo. Svi drobe o nekim zaverama... Ajde mi Srbi da napravimo neku zaveru, nije interesantno više...

Nisam se ja "uhvatio" za njih,nego oni za sve nas;)
A sto se tice Srpske "zavere".........:think:.........................mislim da je to malo verovatno:rtfm:
P.S
Ja jos nisam upoznao ni jednog Jevreja,koji pljuje po Izraelu,bez obzira na povod i temu price:ok:
Razmisli malo o ovom?!:bye:

Nisam se ja "uhvatio" za njih,nego oni za sve nas;)
A sto se tice Srpske "zavere".........:think:.........................mislim da je to malo verovatno:rtfm:
P.S
Ja jos nisam upoznao ni jednog Jevreja,koji pljuje po Izraelu,bez obzira na povod i temu price:ok:
Razmisli malo o ovom?!:bye:

Je l ti ponovo aludiraš na to da sam ja Jevrejin?
Rekao sam ti već da nisam, a sada ti kažem da pored toga nemam ništa protiv njih.
O tim zaverama mislim da su obične budalaštine... A ako su istina, absolutno me ne interesuje... Ne vidim zašto su Jevreji veći problem od Kineza... Kinezi nas preplaviše, gradovi nam požuteše. Znači li to da kuju zaveru protiv nas... Jadni mi, večito... :roll:

Je l ti ponovo aludiraš na to da sam ja Jevrejin?
Rekao sam ti već da nisam, a sada ti kažem da pored toga nemam ništa protiv njih.
O tim zaverama mislim da su obične budalaštine... A ako su istina, absolutno me ne interesuje... Ne vidim zašto su Jevreji veći problem od Kineza... Kinezi nas preplaviše, gradovi nam požuteše. Znači li to da kuju zaveru protiv nas... Jadni mi, večito... :roll:

Tvoj problem!!!
P.S
A to,da ste jadni........................jeste(ne svi,naravno:ok:):mrgreen:

Back