Borg
Domaćin
- Poruka
- 4.366
gledam, gledam, za svaki sluchaj!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O hara8. sekretar SKOJ-a:Kako se prezivala Skarlet u filmu Prohujalo sa vihorom?
Ako je Johanson, onda sam razumio, a ako nije onda nisam razumio.Borg_Queen:jel ovo neko trik pitanje?![]()
Ide reklama po bosanskim sajtovima Krstarice...rekoh...odoh da vidim...pa gradio sam Partizanski put na Letenci-Fruška, pa u Niš služio Maršalu...šta ja znam...bilo je fino.Borg_Queen:jel se mi sad igramo igre, otkri prezime ili skidaj gace
ma neka si ti nama doshao8. sekretar SKOJ-a:Ide reklama po bosanskim sajtovima Krstarice...rekoh...odoh da vidim...pa gradio sam Partizanski put na Letenci-Fruška, pa u Niš služio Maršalu...šta ja znam...bilo je fino.
Ja sam uvek bio ubedjen da ju je Borg Queen shutnula iz kolektiva namerno jer je bila bolja riba od nje.Borg_Queen:Hansen
Hvala!Borg_Queen:ma neka si ti nama doshao
Enfroz2891.:Ja sam uvek bio ubedjen da ju je Borg Queen shutnula iz kolektiva namerno jer je bila bolja riba od nje.
Progooglao!Enfroz2891.:Vivijan Li je glumila Skarlet O haru u "Prohujalo sa vihorom".
Skarlet Johanson je glumila u....npr."Devojka sa bisernom mindjushom".
Googlaj ebote...