tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
... Pera Kojot u potpisu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je taj osecaj uvek kada imam neki prblem koji je slozzen, sa puno nepoznanica. i onda, odjednom se u glavi pojavi reshenje, kao samo od sebe. prosto se odushevim i prosto moram da saopshtim nekom
Ljudi, ja sam genije.
U kojoj situaciji u zzivotu ste pomislili kako ste bash pametni, i bili ponosni na sebe?
Jako retko za sebe mislim da sam genije, nikad ozbiljno, vise u zezi. Sklona sam samokritici do nesagledivih razmera.
Obicno za neke sitnice kazem-E, bravo ti. (sama sebi, jelte) Tad imam kez kao iz crtanog filma.
Ponosna sam na sebe najvise zato sto sam operisana od zlobe.
ja sam malo direktniji i suroviji prema sebi...da ne citiram sad, ružno je...
Neki mi djavo ne da mira , volim da se pohvalim kad u necemu uspijem. Nije to nista krupno npr kad curi predjem nivo na igrici ako ona ne moze pa me zovne. Poslije joj to stalno nabijam na nos.
a tooooo...ma opushteno ne jednom,sec po prstu nozoooom pa se odvalim na nameshtaj kad zurim...ili ladno zatvorim vrata preko prstaИ ја исто тако себе куражим да имам већи кураж са - који сам ја цар.
А кад заебем нешто, типа искасапим се док се бријем - е, геније сам
Cariceeeeee...cut bre o tim reshenjima,da ne urekneshmeni je taj osecaj uvek kada imam neki prblem koji je slozzen, sa puno nepoznanica. i onda, odjednom se u glavi pojavi reshenje, kao samo od sebe. prosto se odushevim i prosto moram da saopshtim nekom
Ljudi, ja sam genije.
U kojoj situaciji u zzivotu ste pomislili kako ste bash pametni, i bili ponosni na sebe?