Ja sam genije

meni je taj osecaj uvek kada imam neki prblem koji je slozzen, sa puno nepoznanica. i onda, odjednom se u glavi pojavi reshenje, kao samo od sebe. prosto se odushevim i prosto moram da saopshtim nekom

probaj drugu stvar pa ces videti dal' si miljenica onih iz nepoznatih dimenzija.... imas problem, razmisljas o njemu intenzivno, onda dodjes do biblioteke, zmurecki uzmes jednu knjigu i namah otvoris stranu, skrolujes prstom donekle i onda otvoris oci... tu ce ti biti napisan odgovor za problem koji te muci.

Ljudi, ja sam genije. :worth:

U kojoj situaciji u zzivotu ste pomislili kako ste bash pametni, i bili ponosni na sebe?

Jako retko za sebe mislim da sam genije, nikad ozbiljno, vise u zezi. Sklona sam samokritici do nesagledivih razmera.
Obicno za neke sitnice kazem-E, bravo ti. (sama sebi, jelte) Tad imam kez kao iz crtanog filma. :)
Ponosna sam na sebe najvise zato sto sam operisana od zlobe.

Hirurg, hemicar, fizicar,matematicar, nobelovac,akademik, pronalazac, muzicar, slikar , denser ,pisac, mirotvorac, monah, biznismen , trudnica, monahinja, neko sto nesto stvara , emituje , stvara znanje , ucenje znanja nije genijalnost vec moc pamcenja, a trenutna genijalnost visoka socijalna inteligencija.

И ја исто тако себе куражим да имам већи кураж са - који сам ја цар.

А кад заебем нешто, типа искасапим се док се бријем - е, геније сам
a tooooo...ma opushteno ne jednom,sec po prstu nozoooom pa se odvalim na nameshtaj kad zurim...ili ladno zatvorim vrata preko prsta:mrgreen:..a onda nema laskanja chak ni kiselog,nego u sebi kazem e jesi som i to onaj iz Galileje:lol:

- - - - - - - - - -

meni je taj osecaj uvek kada imam neki prblem koji je slozzen, sa puno nepoznanica. i onda, odjednom se u glavi pojavi reshenje, kao samo od sebe. prosto se odushevim i prosto moram da saopshtim nekom
Cariceeeeee...cut bre o tim reshenjima,da ne ureknesh:lol:

Back