ja sam forumas od...

od kada ste forumas?

• od pocetka krstarice

• 2004

• 2005

• 2006

• 2007

• 2008

• 2009

• 2010

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dje´s komso:)

Zna li neko dje su Jomini i Iron?

Ja sam na forumu (ponekad) jer si ga ti onomad preko ПОЛИТИКЕ preporucio dok smo se "sukobljavali" po razlicitim temama.

Poz. :-)

ne znam 100 5, ali ti si jedini koga sam ja "doveo" na krsti. a mislim da je razlog bio ono " sto jes, jes.":hahaha::hahaha:
ps.lepo je bilo i na politici, ali bez nika, mogao si da se javljas sa desetak nikova...

Шта се десило са претходних 6 форума на којима си био? :hahaha:

Dva su zatvorena, sa jednog americkog sam izbrisao profil jer su me smarali (nesto u vezi religije pa sam popizdio i napustio, frapantno glupi likovi), na jednom vrlo popularnom hrvatskom forumu sam imao 3-4 profila od kojih je jedan jos aktivan ali ga ne koristim, taj forum je ujedno i najbolji i tu sam se najbolje osjecao ;) onda, upao sam na jedan pravi ustaski forum da tu nesto provjerim na brzinu ali nisam ucestvovao uopce u raspravama nego su mi samo zatrebali neki podaci, takodjer ima jedan mali forum gdje ima dosta likova odavde i tu sam pod istim imenom kao i ovdje, samo je forum poprilicno neaktivan pa rjedje idem... eto, 6 komada, a mozda sam neki i zaboravio...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back