ja sam domaćica žena

ja volim kada mi dolaze dragi gosti na vikend npr i često nam dolaze i volim nekako da ih ugostim,da im bude ugodno i udobno nekako, volim da im spremam kul hranu, da mesim testo za doručak, da spremim nešto lepo za ručak, obavezno nešto slatko, al to je verovatno zato što svakako volim da kuvam i jedem : )
potrudim se da sve bude kako treba, al ne preterujem, krevete sami nameštaju, kafu im kuvam, ali ako ostaju duže mogu i samo da je skuvaju i slično

Normalna. Kuća je čista, frižider pun, prvi dan za doček skuvam i gostim, a onda ih pustim da žive kako žele, i ja živim kako normalno živim.
Ne volim da obavezujem ljude preko svake mere, niti volim da mene neko obavezuje - ni kao gost, ni kao domaćin.

Ovako nesto.

Inace uopste ne volim da mi dolaze gosti niti da idem u goste. Kad me m odvuce kod njegove rodbine na par dana ja obolim. Prvo me prati osecaj da smo na smetnji a onda i cinjenica da koliko god bili gostoljubivi domacini njihova kuca nije moja.
Celo vreme samo mislim o tome kako bi mi bilo udobnije a cesto i jeftinije da smo to vreme proveli u nekom manjem, skromnom hotelu.

Jos nikad nikome nisam otisla sa zeljom u goste na duze od par sati.

kakva ste domaćica ili je možda ispravnije da pitam, kakav ste domaćin kad imate goste?
al ne one što dođu na sat, dva da popiju kafu i pojedu domaći kolač...nego kad vam neko dođe na dan, dva...ili duže...gost ima "poseban" tretman ili ne pravite drastičnu razliku u svom ponašanju kad ste sami i kad imate vizitu:mrgreen:?
meni sinoć bila tu drugarica...kaže imala bolji tretman kod mene nego u hotelu sa 5 zvezdica...:p
a meni dođe normalno da ugodim svoijm gostima što više mogu, kafa za buđenje...doručak u fulu, a znam i da pošaljem po koju teglu domaćeg džema il sok za srećan put:rumenko::rumenko::rumenko:

Drugarica kad mi dodje na vikend, kaze kao da je u banji, preporodi se.. :p
U banji gde je terapija alkohol :mrgreen:
Doduse dodje jednom u par meseci. Da dolazi stalno, verovatno bi tretmanu opao kvalitet :mrgreen:

kakva ste domaćica ili je možda ispravnije da pitam, kakav ste domaćin kad imate goste?
al ne one što dođu na sat, dva da popiju kafu i pojedu domaći kolač...nego kad vam neko dođe na dan, dva...ili duže...gost ima "poseban" tretman ili ne pravite drastičnu razliku u svom ponašanju kad ste sami i kad imate vizitu:mrgreen:?
meni sinoć bila tu drugarica...kaže imala bolji tretman kod mene nego u hotelu sa 5 zvezdica...:p
a meni dođe normalno da ugodim svoijm gostima što više mogu, kafa za buđenje...doručak u fulu, a znam i da pošaljem po koju teglu domaćeg džema il sok za srećan put:rumenko::rumenko::rumenko:

Ја своје вишедневне госте третирам угађачки али после неког времена они се одомаће па почну да се понашају у складу с тим...
Није добро ако се вишедневни гост осећа као странац у кући...
Пошто само драге људе примамо на више дана...

Иначе, ја се јако брзо одомаћим у гостима...

Back