Ja - picopaćenik

pa kako to cigancici i polupismeni seljacici nakotise copore dece samo se jebuckaju ko da nema sutra,sta tu izmisljate neke erocke scenarije ljubavnih romana

To je reprodukcija,nije isto...pa zar da ti ja objašnjavam,jedna plavuša...:D

- - - - - - - - - -

Dobro tebra...i svinja se utovi sto ne znaci da kvalitetno jede.

Hahahaaha..Dobra, dooobraaaaa!:D

Čim li nanjuše da od njih iskate samo ono što možete i da im ponudite (a to je razmena erotskih informacija dabome) odmah vas pljunu i dreknu „Picopaćeniče jedan ti !“ Inastavljaju da pate za prinčevima..(što ih dakako čini princopaćenicama (?) Samo što im mi to nikada nećemo reći ). Tu se kod njih krug uverenja zatvara i potvrđuje.

One sve redom veruju da muškarci traže samo jedno, koketiraju, mame..onda kada ih namame (a siroti muškarci dakako odmah radosno i sasvim prirodno posegnu za ptičkom) onda se izmaknu i trijumfalno pljucnu „tačno sam znala..svi ste vi isti..picopaćeniče jedan ti..“

Dakle..pišem ovo zbunjen, ogorčen, jadan i neutešan..jer, mnogo je nas usamljenih muškaraca koji još imaju snage i volje (s jedne strane) i mnogo usamljenih , zrelih i sočnih žena (s druge strane) a ispada da svi čekaju ko će prvi da počne, ali se plaše da im neko ne kaže „E picopaćeniče jedan ti..“

Ne znam..možda zajednički možemo da nekako odgonetnemo ovaj rebus..
U očekivanju iskrenih opservacija, srdačno zahvaljujem

:lol:

Back