ja ovan/rak on lav/ovan-please help

hellobg

Početnik
Poruka
4
dakle problem je sledeci....
mi smo kao sto se da videti iz prilozenog dve vatre.
upoznali smo se preko neta,tacnije dopisujemo se..na njegovu inicijativu.
sve je zaista zvucalo divno i bajno...
on je imao trip da mi salje i gomilu svojih slika i zaista je super tip.s vremena na vreme dolazilo je i do insinuacija u vidu(nadam se da cu imati prilike da ti....pa sad nebitno sta zavisno od toga o cemu smo pricali) sve u svemu...ja sam zaista sticala utisak da on zeli da se upoznamo vidimo...
cak mi je i slao mejlove sa mobilnog kad nije bio kod kuce...govoreci da mu na neki nacin nedostajem.
mozda je sve to pomalo cudno,ali meni je delovalo kao da obecava.
a onda pre cetiri dana prestao je da mi pise odjednom.ne znam sad sta je bilo.ne bih da ga smaram i izigravam tu nekog daveza.ali zaista bih volela da ga upoznam,ali ne znam sta da trenutno uradim...da obnovimo kontakt...volela bih da cujem neko strucnije misljenje ili neka iskustva vas koje ste imale prilike da muku mucite s tim zvercicama.hvala svima unapred! :D

hellobg:
dakle problem je sledeci....
mi smo kao sto se da videti iz prilozenog dve vatre.
upoznali smo se preko neta,tacnije dopisujemo se..na njegovu inicijativu.
sve je zaista zvucalo divno i bajno...
on je imao trip da mi salje i gomilu svojih slika i zaista je super tip.s vremena na vreme dolazilo je i do insinuacija u vidu(nadam se da cu imati prilike da ti....pa sad nebitno sta zavisno od toga o cemu smo pricali) sve u svemu...ja sam zaista sticala utisak da on zeli da se upoznamo vidimo...
cak mi je i slao mejlove sa mobilnog kad nije bio kod kuce...govoreci da mu na neki nacin nedostajem.
mozda je sve to pomalo cudno,ali meni je delovalo kao da obecava.
a onda pre cetiri dana prestao je da mi pise odjednom.ne znam sad sta je bilo.ne bih da ga smaram i izigravam tu nekog daveza.ali zaista bih volela da ga upoznam,ali ne znam sta da trenutno uradim...da obnovimo kontakt...volela bih da cujem neko strucnije misljenje ili neka iskustva vas koje ste imale prilike da muku mucite s tim zvercicama.hvala svima unapred! :D

Postavi to na Ljubav&sex...samo vasi horoskopski znaci tamo nisu vazni

Devojka hoce da pita za vasa misljenja sta ciniti(sto kaze ona s teveja)? Tj. posto je tip lav u horoskopu, kako treba da postupi u ovoj opisanoj situaciji? Mene trenutno bole sive celije-nemam bas neki konstruktivan predlog, ovde sam samo u funkciji prevodioca, za one ogranicene :lol:

Pa naslovu teme preporucio bih Vam pozu 69 :twisted:
(sam da zamenis k sa v)

I ja sam imao neku virtualnu devojku sa kojom sam se dopisivao i zvao je na fon gotovo celih 7 meseci, a onda sam jednog dana samo digao ruke, jer mi se bila vise smucila ta fon kombinacije, a ni ona nikad vise nije ni cimnula barem. :cry:
I bolje sto nije ustedeo sam ogromnu svotu novca na tel.racun :wink:

Back