Ja nisam

Dragoljub--

Iskusan
Poruka
5.361
Utakmica, TV galami.Gledam.Cmizdrulja kuva rucak i pegla, a još i razgovara na mobilnom sa komšikom. Ona Je Multitasking
Na najinteresantnijem mestu . Dragoljube, dopreglaj košulju i iskljuci ringlu, rucak je pri kraju, idem do komšike -izdeklamova Cmizdrulja.
Počnem da peglam. Eee... tad je pao pogodak... ODUŠEVLJENJE!!!...

Pogledam na kušulju istopila je pegla, a rucak se dimi. Kad pre se desi.

Cmizdruja se vraća i poče da plače i da se smeje. Spustićemo koprenu hrišćanskog milosrdja. ..

Prvo, Smirim je ja.

Pa, potom. Kažem- idemo Draga, na jedan lep ručak u ekskluzivan restoran.

Nisam multitasking, a vi?

Utakmica, TV galami.Gledam.Cmizdrulja kuva rucak i pegla, a još i razgovara na mobilnom sa komšikom. Ona Je Multitasking
Na najinteresantnijem mestu . Dragoljube, dopreglaj košulju i iskljuci ringlu, rucak je pri kraju, idem do komšike -izdeklamova Cmizdrulja.

Cmizdruja se vraća i poče da plače i da se smeje. Spustićemo koprenu hrišćanskog milosrdja. ..

Prvo, Smirim je ja.

Multitasking ne postoji.

Samo odvraca paznju od glavnog posla.
Coveku treba 5 do 20 minuta prilagodjavanja kada menja poziciju.

Prvo, Smirim je ja.

kod nas kontra. zena ima max fokus na nesto i MOZE sve da odradi.

samo da ne treba multitasking. tu baguje.

dok sam ja susta suprotnost. meni ide na zivac ako ne multitaskujem.

dal bilo to vreme ispred racunara, na poslu ili bilo gde

Кућне послове увек радим више упоредо.
Практично размишљам, y глави имам редослед шта прво, шта успут шта последње и немам празан ход јер обожавам доколицу.
Мислим да већина тако.
Само она моја тетка, дивна а конзервативна до бола, јадна седи и гледа у рерну док се колачи пеку. :lol:

Постоји. Истовремено перем судове, кувам кафу и слушам вести.
Ja mogu da slušam, radio, ćaskam telefonom i pišem neku pričicu za koju sam bila inspirisana pre no što je zazvonio telefon.
Kada sam bila mlađa mogla sam više radnji istovremeno da obavljam i na svaku da bude podjednako usmerena pažnja.

eee ja to mogu...mogu da radim više različitiš stvari u isto vreme i ne zbunim se ili zaboravim na nešto.Mogu čak i da slušam i pratim nešto kao na primer audio knjigu ili podcast dok čitam,pišem,ili prevodim nešto skroz nevezano.Najlakše mi je to da radim kad je na različitim jezicima.Ali ta magija traje samo dok ne počnem da čitam na glas.Ako krenem da čitam na glas onda nema vajde od ničega jer se skroz pogubim i više ne znam ni koji mi je jezik maternji a kamo li šta čitam,šta slušam a šta pišem.

Кућне послове увек радим више упоредо.
Практично размишљам, y глави имам редослед шта прво, шта успут шта последње и немам празан ход јер обожавам доколицу.
Мислим да већина тако.
Само она моја тетка, дивна а конзервативна до бола, јадна седи и гледа у рерну док се колачи пеку. :lol:
Vidi se da ona i Bojan ipak nisu bili par.😂
Nadam se da mislimo na istu tetku.😀

Prvo, Smirim je ja.

Tek što si upao u ovaj bunar odma se izdaješ da si neorganizovan, ne valja ti to bolje se potrudi malo inače ćeš mnogo da izgubiš.

Ja mogu da radim dve radnje u isto vreme ali ne sa jednakom pažnjom. Na poslu mi se dešavalo hiljadu puta da jedno uvo je na sastanku a drugo na telefonu sa dobavljačem. I nije neka praksa, na kraju ne čuješ ništa. Zato glasam da se radi stvar po stvar, natenane i bez presije.

Back