Ja nemam pravo nad svojim telom...

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@jolemisa
Kad ovako nešto čujem, mene sad sramota na šta i za šta ja kukam.
Totalno sam odgajana u tripu da samo žene stalno nešto boli, nikad nisam čula muškarci da se žale na nešto.
Izvini ako previše direktno pitanje- šta ti se desilo? I znam nažalost šta su bolovi mada srećna sam sad što je "samo ovo"

Žao mi je što čujem da koristiš Trodon.
Kako da ti objasnim... pošto znaš šta je "Trodon", razumeceš zašto injekcije.
Snifanje heroina (kroz nos) je jedno 40 puta slabiji od intravenskog davanja.
Čak tablete "Diklofenak", "Diklofen Duo", koje imaju 100 ml slabije deluju od "Diklofenaka" u ampuli koji ima 15 ml MANJE (75 ml)
Direktno ubrizgavanje i kod žena i kod auta hahaha
Malo se salim, brže i jače dejstvo.
jeste brze dejstvo,ali nista duze ne traje.Pa sam zato mislio da se ne bodes toliko.Premnogo je to.Ali na kraju bol je bol.pa covek(zena) da to sto pre deluje,jer su bolovi nesnosni.Zao mi je sto je tako.

• Tužan
Reactions: DUH
@jolemisa
Kad ovako nešto čujem, mene sad sramota na šta i za šta ja kukam.
Totalno sam odgajana u tripu da samo žene stalno nešto boli, nikad nisam čula muškarci da se žale na nešto.
Izvini ako previše direktno pitanje- šta ti se desilo? I znam nažalost šta su bolovi mada srećna sam sad što je "samo ovo"
Povreda na poslu,zgazio na slomljeno metalno gazisre i urnisao kicmu i vrat.Razumem te u potpunosti,svakome je svoja muka najteza.I ne daj boze da ikoga zaboli nesto da dodje dotle da se kljuka jaki lekovima i prima tolike injekcije.

Ti takodje.nemoj da razmisljas samo o
Čekaj,

Strašno! Jesi li barem u penziji, jesi li dobio kakvu odštetu?
Isao sam 3x na invalidsku,a dobio sam procenu da sam 40% nesposoban za rad,ali su me I PIO-u odbili i jedna doktorka mi je rekla da je potrebno.70% za invalidsku.Imam Ekspertizu Medicine Rada,gde pise da ne smem dugo da hodam,dugo da sedim,i da ne smem dici nista teze od 5kg.Na mnogim nalazima imam,ali u zagradi objasnjenje da je moja povreda u nivou prve kategorije invalidnosti.Medjutim posle 3 pokusaja u PIO-u nista.Traze pare.Ne moze im ni Vucic nista,oni rade kako rade.I da imam 2-3 hiljade evra,ne bi im dao,jer bi to mene mucilo,bio bi kao oni sto su kupili tu invalidnost,a rade privatne poslove ili privatnim preduzetnistvom.To kazem jer znam neke ljude koji su to uradili,a zdravi8ji od mene 70%.Idem sada do kraja godine u penziju ili polovinom sledece.Preikupljam sada radni staz u PIO-u i firmi.Izdrzacu jos malo.Inace od 2012 godine me socijalni radnik i direktor drze kod kuce,ne moram ici na posao,a vodi mi se prva smena,pa malo olaksavajuce.Inace je dok sam radio posle povrede,bar jednom nedeljno ili cak i 2 i 3 puta nedeljno dolazio sanitet po mene,pa im je i to verovatno dosadilo.Srecom da sam na vreme uradio ekspertizu na Medicini Rada.

Back