- Poruka
- 92.780
Naletim na ovu sliku gde kažu nije to što misliš da jeste
Kako nije? Ja lepo vidim kako joj stavio ruku nasisu dojku grud... u čemu je fora?
Kako nije? Ja lepo vidim kako joj stavio ruku na
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, nisam
Ne moras.ne, nisam
tek sad kad ste rekli sam reprogramirao mozak da to vidim...
da odem ja do lekara?
pomislio sam da ti predložim
M jok brate baci ga u nesvest da ti se manje prividjaju sisene, nisam
tek sad kad ste rekli sam reprogramirao mozak da to vidim...
da odem ja do lekara?
Ne znam i to ti je rizik možda ti se od doktorke učini jedna velika sisada odem ja do lekara?
zavisi kako koja, može mi se zalomi neka dobra (riba) pa tek onda da se u..bemNe znam i to ti je rizik možda ti se od doktorke učini jedna velika sisa![]()
utekle na vreme dok si se ti tamo nešto majalaA tu ste vas dve...mene ste ostavile samu sa Svetozarom jel?
Što te muči ova slika?utekle na vreme dok si se ti tamo nešto majala
Ma ostavile njega samog sa njom haha ja sam mu bar ponudila rješenje, pobjegao je odmahutekle na vreme dok si se ti tamo nešto majala
ja zaista nisam video rame, i mučio sam se da vidim šta je to drugo osim da je zgrabio za sisu. Eto to me mučilo.Što te muči ova slika?
aaaa, drugarski ste ih ostevili same u mraku da se snadju... dobroMa ostavile njega samog sa njom haha ja sam mu bar ponudila rješenje, pobjegao je odmah![]()
A ne, nije se registrovao ko bi nju uspješno zaveo!aaaa, drugarski ste ih ostevili same u mraku da se snadju... dobro
ja zaista nisam video rame, i mučio sam se da vidim šta je to drugo osim da je zgrabio za sisu. Eto to me mučilo.
Naletim na ovu sliku gde kažu nije to što misliš da jeste
Pogledajte prilog 1217155
Kako nije? Ja lepo vidim kako joj stavio ruku nasisudojkugrud... u čemu je fora?
ti život ozbiljno shvataš?eh da su mi tvoje muke na dva dana...
da malo mozak odmorim![]()
Ja ne vidim u čemu je ovde fora?ti život ozbiljno shvataš?
htedoh reći preozbiljno shvataš životJa ne vidim u čemu je ovde fora?![]()
Aj objasni mi još jednom svega ti, znaš da ne razumemhtedoh reći preozbiljno shvataš život