ja mozda i BI

• Začetnik teme Začetnik teme lover
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
lover:
Rodjaci izludecu!!
Volim zene i sve bih ucinio za nove avanture, ali polako uvidjam da mi to dosadjuje.
Voleo bih da probam nesto novo.Pocinjem da sumnjam u svoju heterosexualnost.
Pomozite mi nekim savetom, da li neko ima slicnih problema?
Kako da se otrgnem ubedjenja da u zivotu sve treba probati?
Da li je moguce posle homosexualnog iskustva vratiti se zdravom heterosexualnom zivotu?
Suvise sam radoznao, te me to tera da probam sve.
Samokastriraj se i otidi u namastir...

Heh da ako smem i ja da dam moj hetero odgovor na temu.... :lol:

Mislim da ne moras skociti u bunar da bi saznao da je to glupavo...

I dobro ti je rekao onaj da su zenske gooze 15 puta lepse i da ti tip uvek moze pruziti samo manje nego devojka... Naravno ovo je samo moje misljenje...

lover:
Rodjaci izludecu!!
Volim zene i sve bih ucinio za nove avanture, ali polako uvidjam da mi to dosadjuje.
Voleo bih da probam nesto novo.Pocinjem da sumnjam u svoju heterosexualnost.
Pomozite mi nekim savetom, da li neko ima slicnih problema?
Kako da se otrgnem ubedjenja da u zivotu sve treba probati?
Da li je moguce posle homosexualnog iskustva vratiti se zdravom heterosexualnom zivotu?
Suvise sam radoznao, te me to tera da probam sve.
Pa nisam sigurna da bas mozes da se vratis u hetero svet bas onako skroz, ali ni bi nije lose, zar ne ?

...nisam zensko...niti bi da probam, kao ovay domatjin theme...hvala, govorish, valjda i mushkima...
...ya da...svakome, ko zasluzi...licis mi na nekog stariyeg glumca...kako li se zvashe...

...za domatjina...ako se odluchish na tay potez.. ostace ti duboke uspomene...pretpostavljam...

sta misli lover ako su ****** najbolji ljudi sto zemljom hode da li bi zelio da je on to ???
po cemu onda zene zasto ih je Bog stvorio ???
da je to dobro ko sto mozda nezdravima izgleda i da su oni cool kako bi nastao taj lover i njemu slicni ???

Back