Ja luzer

Ja nisam luzer, o naprotiv... Jesam gubitnik, da se mi razumemo odmah u startu. Ja izgubim sve do cega mi je stalo. Ne svojom krivicom. Ljudi odu. Zivot ih odnese od mene. I tako vec...pfff...od kad sam se rodila...Ja se taman zaljubila, fino saznala da je i ON zaljubljen u mene i onda boom. Pad. Ajde da ostanemo prijatelji, kaze on meni. Jer ce on da se odseli u jebenu Kanadu. I ja placem. Gotovo. Placem kao malo dete. I pitam se sto sm toliko nesrecna. I sta s tim sto se mi kao volimo. I zasto sam spremna da uletim u vezu na daljinu sa njim, koji ce biti na drugom kraju planete. Sto sam toliko glupa da verujem da bismo uspeli. Ali on zna da necemo, i zato zeli da ostanemo prijatelji. Ne zeli da me izgubi, valjda. Bar tako kaze. I ja mu verujem. A tesko mi je. Tesko mi je da mu glumim drugaricu, kad sam zaljubljena u njega. I ne ide nam. Ta gluma. I prica o prijateljstvu. Nedostaje mi. A tu smo negde, blize ljubavi nego prijatlestvu u svakom slucaju. Samo sto ne idemo nikud. I uzasavam se same sebe, jer je on jedini mogao da me natera da mu kazem sve. Cak i ako obecam sebi da necu. Sad bih da mu kazem koliko mi nedostaje, i koliko ga volim, a ne mogu. On mi ne dozvoljava, izbjegavajuci sve teme koje se doticu nas i onog sto je moglo biti. A ja...Ja ga volim. I osecam da zna. :sad2:

Ja bih ti postavila jedno pitanje na koje ne trazim da odgovoris meni ,nego odgovori sebi
Da li zaista mislis da neko ko te iskreno voli, moze da trazi od tebe da budete prijatelji,bez obzira na razloge,okolnosti?
Da li bi ti mogla to da "prevalis preko usta" ,muskarcu kojeg volis svim srcem?
Ne bi... jer ako vec volis (a ne umisljas da volis) onda nema sanse da bi mogla da trazis od njega da budete samo prijatelji
Sigurno je da je on zaljubljen u tebe,to da..i sigurno je da mu je postalo jasno da njegov odlazak sve to menja...ali zaljubljenost kao sto i sama znas nije isto sto i ljubav..pa se postavlja pitanje kad volis nekoga,kako mu onda mozes traziti da budete samo prijatelji (bez obzira na razloge)
Ja ti zelim sve najbolje i ovo je samo moje misljenje :zag:

Iskreno, razmisljala sam o tome...I analizirala i mucila se i nisam spavala zbog toga...Ipak, ko zna gdje ce nas zivot odvesti...Za sad, zadovoljicu se prijateljstvom, pa ko zna?

angel eyes;bt146794:
Iskreno, razmisljala sam o tome...I analizirala i mucila se i nisam spavala zbog toga...Ipak, ko zna gdje ce nas zivot odvesti...Za sad, zadovoljicu se prijateljstvom, pa ko zna?
хехе, статус кво...
добро дође понекад да се поразмисли, добро дође привремено да се скупи снага за даље...
срећно, како год да се заврши!

Back