олга96
Iskusan
- Poruka
- 5.422
читате ли ви ELLE? или само гледате слике 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bezveze što su male slike.Elle kao prolecne trendove u novom broju izdvaja bela odela, go stomak, Brigitte Bardot look, festivalski look, cipku, pop-art (jeee), zaobljene ivice, sportski look, sjajne povrsine, kosulju...
Zatim, pastelne boje, pedesete look, klasicne i disko elemente i kako ih kombinovati...
Imaju jako lepi tekstovi o umecu shoppinga i nastanku novih trendova...
UH!!! Ima opasno dobar editorijal - pastel & floral!!!Mmm, magnifique!!!
Ima i California girl editorijal.
Style for less - jaaako lepo uradjeno!
A, sad - Runway report, spring-summer 2012.
Slike sa revija su, steta, male...
Ali ima stosta lepo da se vidi.
Jako su lepo spremili Elle beauty, ima zaista sjajno reprezentovanih novih proizvoda.
KREATIVNA DIREKTORKA GUCCIJA, FRIDA GIANNI, ekskluzivno za Elle.
Naravno, sve ovo uz dobre kolumne, ja cu sad da se bacim na poslednju stranu.![]()
Bezveze što su male slike.
S obzirom na moju euforiju pred izlazak tog izdanja kad danima obilazim kioske i čekam, uvek me nešto razočara. A male slike me posebno žuljaju. Nisu valjda onoliko male kao na septembarskom izdanju kad su bile kao moj mali prst dugačke manekenke i još postavljene u krug tako da im se pola tela ne vidi, i još povrh svega okolo belo-neiskorišćena strana?
A svejedno, naslovna strana je prelepa i vredi ga kupiti samo zbog onakve naslovnice. Jel ono Frida Gustavson na naslovnoj?
Da, slike su visine kaziprsta.
I da, ima tih belih strana sa slikama poredjanim lepezasto, ali se vide cele kombinacije.
Nije Frida na slici, mada neodoljivo lici.
![]()
![]()