Ja, kapetan (ali ne Kuka)

Bambina

Buduća legenda
Poruka
25.036
Podnigite sidra, stanite za kormila vaših brodova i neka vam vaš modni kompas pokaže put do novog, interesatnog, šarmantnog i zabavnog stila, a ovde nam pokažite kako to izgleda vaš kovčeg s blagom i/ili ostavite mapu do tog ostrva :)

Iliti u prevodu: ovog leta zaživeće trend koji je već sada popularan, a karakterišu ga detalji u mornarskom stilu. Pin up devojke se smeše sa ženskih majica novih kolekcija, dominiraju teget, plava, bela, crvena, prugice, mašnice, sidro krasi dugmad na specifično krojenim sakoima ali ima ga svuda, posebno u modnim asesoarima poput nakita, torbi i sl. Što se obuće tiče, ovaj stil se najviše oslikava balentankama, ima zaista jako simpatičnih modela.

Da li vam se dopada ova nova letnja modna avantura? Možete nam predstvaiti svoj ukus u svojim ili kataloškim slikama, reći nam ako ste negde nešto lepo našle, sašile u tom fazonu, etc.

Jeste svakog leta aktuelno nešto slično, ali ovog leta je posebno zaživeo, dominira kao inspiracija na svetskim modnim pistama i na njemu je veća pažnja nego do sada, bar koliko sam primetila i stekla utisak prema modnim časopisima.

Dopada mi se,mada nisam ljubitelj crvene boje ipak cu nesto iskombinovati za leto u tom fazonu :aha:

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFmhLdVVyV1FmNEJHdHZTcjZtV3RKRFEAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg

"Mona" ima prelepu kolekciju u tom stilu ...tasne su fantasticne:zaljubljena:

ps:iako su crvene ovim cipelicama ne bih odolela ...

Luna, nisam bila u Moni, ali ne sumnjam. :) Uh, crvena boja opasno dobro prati ove kombinacije, posebno crveni ruž na usnama uparen uz crni ajlajner na očima i maskarom - bingo, pun pogodak! :D Još ako se i u nijansi slaže sa noktima, to je prava stvar! :D

Hehe, pa i ja sam sama kupila crveni lak (koralni) po prvi put i labelo koje daje usnama jaku, ali nenametljivo crvenu boju. Mogu ti reći da mi se sviđa kako stoji i u narednom periodu sam baš raspoložena da se tim nekim make up i outfit eskperimentima pozabavim. :)

P. S. Lepi setovi, jako ljupki i ženstveni. ;)

Podnigite sidra, stanite za kormila vaših brodova i neka vam vaš modni kompas pokaže put do novog, interesatnog, šarmantnog i zabavnog stila, a ovde nam pokažite kako to izgleda vaš kovčeg s blagom i/ili ostavite mapu do tog ostrva :)

Iliti u prevodu: ovog leta zaživeće trend koji je već sada popularan, a karakterišu ga detalji u mornarskom stilu. Pin up devojke se smeše sa ženskih majica novih kolekcija, dominiraju teget, plava, bela, crvena, prugice, mašnice, sidro krasi dugmad na specifično krojenim sakoima ali ima ga svuda, posebno u modnim asesoarima poput nakita, torbi i sl. Što se obuće tiče, ovaj stil se najviše oslikava balentankama, ima zaista jako simpatičnih modela.

Da li vam se dopada ova nova letnja modna avantura? Možete nam predstvaiti svoj ukus u svojim ili kataloškim slikama, reći nam ako ste negde nešto lepo našle, sašile u tom fazonu, etc.

Baletanke :(
jok

patikice
suknje, bermude
kinice (haljinice)
otvorene majice
bordo, crno, belo, hm, crveno, ponekad moze roze, i tako to
eto ti
i cvetici :zaljubljena:
videces me vec :zag:

Back