gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
E ljudi, jeste li stvarno nepismeni toliko da to uzimate kao krajnju istinu ili bar argument?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nemoj potcenjivati bas sve u vezi linka
ako je neka intelektualna rasprava koja se potpomaze linkovima sa sajtovima za koje se zna da vrede nesto, pogotovo ako na sajtu pise sta je izvor, i ime autora za koga se zna da je stucan u toj oblasti, onda ne vidim zasto ne bi bio dobar argument
problem je sto u tom moru sajtova ima jako puno gluposti, a treba neko predznanje vezano za datu raspravu da bi se napravila selekcija sta je teorija zavere, lupetanje a sta je istinito, sta su dobri izvori sta sund....naravno mnogi ucesnici upravo imaju deficit nekog osnovnog znanja, a kamo li nesto vise, i onda sledi bombardovanje debilnim sajtovima, koje pise neki debeli degenerik kao posledicu nedostatka antipsihotika
sve u svemu najbolj je zaobilaziti raspravu kada vidis da nemas dostojnog protivnika....jer onda se sve svodi na to da juris sopstven repic ko hiperaktivno stene.... sto nije lose za stene, ali je uzaludno![]()
a ko je nju diro pa otvorila ovo ?
Jeste lose, predstavlja poremecaj centralnog nervnog sistema...
Ne, to je ok.. ali mi pricamo o realnim raspravama na forumu, a ne kako bi to trebalo da izgleda. I posto se ovde link stavlja kao ulitmativna istina, malo pismeniji covek (ne kazem pismen) moze samo da se smeje...
- - - - - - - - - -
Niko, sto mora neko da me dira???
Niko, sto mora neko da me dira???
ok, vido sam što si ispizdela
Aman ti linkovi su uglavnom debilni... ja tri pametna nisam videla, a na forumu sam od 2007... i sto se tice tih pametnih, msm na one u koje se razumem, a ne one o kojima pojma nemam.i sta ce drugo u virtuelnoj raspravi da se upotrebi kao podrska nego link ka nekom sajtu....pa neces valjda sama izvoditi experiment i snimati pa kaciti protivniku kao dokaz....
kad imas raspravu uzivo onda mozes da se potpomognes i linkom, i knjigom, i videom, i da sama dokazujes naravno ako si sposobna za tako nesto i ako si toliko sasava
meni nije jasno sta tebi nije jasno![]()
ok, vido sam što si ispizdela
Preteruje se i sa tim linkovima, npr. na politici mozes i ban da popijes ako ne obezbedis link![]()
Nisam ispizdela, kako si izvukao taj zakljucak?![]()
ja samo vidim da se siva neće nasjedet ovdje...
ne zato što će je neko otjerat, nego će sama otić
sad cu, ja ko ono pomenuto jurenje sopstvenog repa, da ti ponoviom da je apsolutno samo tvoja krivica to sto nista pametno nisi videla na forumu za 6 godinaja tri pametna nisam videla, a na forumu sam od 2007
pa naravno da ima debilizma kao i za sve pa tako i oko tih linkova
al ne vidim sta je sad dosla ovde nama da istresa frustraciju, i da generalizuje...jjebi ga sad ispade da su svi linkovi glupost i da to citaju debili....brate sestro a koj ces moj na netu ako je svaki link debilan....paradoks![]()
aj procitaj svoj uvodni post pa mi reci a valja se i lepo je da onakav uvod napravis m?Metlo, nemoj tako... ne valja se i nije lepo.
aj procitaj svoj uvodni post pa mi reci a valja se i lepo je da onakav uvod napravis m?
sto ne otvori ovu temu tamo de su te te gluposti iznervirale
daj link![]()
Dobro...pa ti ces terati svoje ma sta tebi ovde bude napisano
tebi je cilj teme da ismevamo one koji kace linkove sa glupostima....mislim nema frke, takvih budala ima i bice svuda i uvek...ali sve dokle postavljas temu kao generalizaciju da su svi linkovi glupost, onda si napravila glupost....mislim sta drugo ti kazem....
ja ti sve lepo ispisah ti si sve izokrenula.....tvoj problem, tvoja frustracija, zbog tupave rasporave u koju si se tamo negde uplela
ali da se slozim sa izjavom da su linkovi glupost i da smo svi oni koji ih citamo i kacimo nepismeni, ne mogu zao mi je
malo si se zaletela i udarila u zid pa se sad bunis..... i sad ces jos da mi nakacis da sam htela da se svadjam, a lepo ti napisah svoje misljenje na datu temu....no dobro ocigledno bi da se istreses na nekome, a posto nemas mooda tamo de su te potkacili, sad ces to ovde sa svakim ko se ne slozi sa tvojim misljenje, nije ti ni prvi ni zadnji put, ni prva ni zadnja tema u kojoj oces da isteras svoje misljenje kao apsolutnu istinu....
detinjarije....
uzivaj...mozda uspes sama sebi da dokazes da si u pravu![]()
u moje vreme smo joj drugačije tepalidaj link![]()