Ja=energija

Што се мог темперамента тиче, примарно сам меланхолик. :lol:
Секундарно колерик. :mrgreen:
Одајем утисак особе која би радо да комуницира.
Па ме тако стартују сви редом...почев од клинаца, преко вршњака, старијих, закључно са бабама и дедама. Пол је ту небитан!

Ето, моја енергија је таква.:)

Ах да, одајем утисак особе од поверења па воле сви редом да ми се отварају...е, што то уме да смара, чудо једно. :roll:

Предрасуде према везама с разликом у годинама немам.
Важно је да је људима лепо.
С тим што ми је заиста одбојно кад видим да се неко, по зрелости, не понаша у складу са својим годинама. Дешава се то и женама и мушкарцима. Мада, код мушкараца чешће примећујем. Као млад је, а онда се од наглог покрета ушине. :mrgreen:

Е да, старотавале су ме и жене.
Једном у клубу у Немачкој...знале смо се нас две доста дуго и није ми баш најјасније шта ју је нагнало да помисли да сам макар ''би''...елем, била је слатка, мелескиња...једно вече кад смо изашли (комплет друштво) позвала ме на ''шат'' за шанк...и ја пристанем...мислим, што да не, у истом смо друштву...и тако нас две натегнемо то пићенце, видим ја њој се окице зацаклиле :lol: ...успела је да искулира до минут, а онда ми је пришла с леђа....и тако...:eek: ја сам се буквално избечила као овај смајлић :eek::lol:
И онда је другар, који је снимио целу ситуацију почео да се смеје и добацио јој је ''па она ти је стрејт''...онда је њој било непријатно, а ја сам хтела да нестанем с лица земље :rumenko:

Друга ситуација је била са мојом баш добром другарицом која је, претпостављам, прошла ту неку кризу сексуалности...имале смо око 20-ак кад ми је у поверењу рекла како њу баш пале женске груди и како не би било с горег да јој допустим да ме малко пипне јер ето, питала би она другу нашу другарицу, али она је равна и не би имала шта да привати. :eek:
Децидно сам одбила !:rtfm: И наравно, нисам јој се јављала пар месеци. :lol:
После се она јавила мени и рекла ми да је обновила везу са бившим момком. :lol: Данас је сречно удата. :D

inace ova prica je istinita..ima i socnih detalaj sto mi sofi prepricala bio sam ukocen u preponama ceo dan... :lol: ono kad joj prisla sa ledja pa krenula a ona se zajapureno okrenula i videla je crvenu sa vlaznim ocima i licem koje se priblizava i pice uradilo svoje i taman kad je trebalo... a ono q... :lol:

...mene je u americi proganjao neki klinac a ja bezala od njega kao djavo od krsta da me ne optuze da zavodim maloletnike... imala sam i najbolju drugaricu dok nisam provalila da je lezbos...posle vise nismo bile drugarice... ovde me startuju ili klinci ili matorci...matorci su prevejani a jedog klinca sam htela da bijem zato sto mi je kad sam mu rekla koliko g. imam rekao - auuuuuuuuuuuuuuuu...a samo je bio 2 g. mladji od mene

Poslednja izmena:
...i dalje ne razumem...samo sam htela da kazem da te bas uvrnute nisam sretala kod nas :think:

...klinac od 12 g. koji kad mu kazem - znas li ti koliko ja imam godina ladno odgovara - sta ima veze

...drugarica za koju sam mislila da mi je jedini pravi i iskreni prijatelj (uopste nije licila na amere, hladne i proracunate) imam milion slika sa njom

Poslednja izmena:
...klinac od 12 g. koji kad mu kazem - znas li ti koliko ja imam godina ladno odgovara - sta ima veze
Pa normalno,lepo vaspitan decko.Ima jedan vic>
Uhvatilli cigu sa sinchicem na granici kako nosi neki kofer.Narede mu da ga otvori,kad ono u njemu 300 zenskih gaca.''Cigo,shta je ovo?''....''igrachke''! ''kakve igrachke?''...''za malog,da se uchi i navikava.''

moja najbolja koleginica, ima cerku 3 godine mladju od mene!
moja kuma ima dete koliko i ja, ali samo nama je jasno koliko nam se ne prica o deci, pa nertko i ne pomenemo decu u nasim razgovorima...
inace, hm...pa razlicito, svi bi da pricaju....samo zavisi gde se nadjemo..:)

Prilaze mi klošari, ludaci, ekscentrici, žickaroši i uglavnom klinci i klinceze (10-20 godina mlađi). Verovatno zato što samo njih i gledam (sa interesovanjem) na ulici, i u stvari ih i prizivam jer volim zanimljive priče.

Jrdino si ti dobro shvatila temu :lol:

Није. И ја сам. :) И допада ми се тема, само ми се ен допада у ком смеру иде. Хајде да је мало ,,погурамо''.

На мене се ,,каче'' увек, али увек, људи који иају неке проблеме. И као на форуму, тако и у РЛ кажем јасно и гласно оно што мислим.
И мислим да не делујем као неко ко пружа емпатију, не на први поглед, али вероватно јесам, док то народ осети.

Није. И ја сам. :) И допада ми се тема, само ми се ен допада у ком смеру иде. Хајде да је мало ,,погурамо''.

На мене се ,,каче'' увек, али увек, људи који иају неке проблеме. И као на форуму, тако и у РЛ кажем јасно и гласно оно што мислим.
И мислим да не делујем као неко ко пружа емпатију, не на први поглед, али вероватно јесам, док то народ осети.

E draga Vanda ja sam tako "pacijentkinja" koja se kaci za starije, automatski iskusnije od sebe.
Uvek mi se dopada isti profil muskarca.. Stariji, uspesan, ostvaren, emotivno distanciran.
A starije drugarice mi trebaju da mi objasne kako da hendlujem sa doticnim.

P.s. Sad cu ti pustim pp, treba mi malo utehe :lol:

Sedim u restoranu na Vracaru,tetka kasni na dorucak. Odma' da se razumemo,ne licim ni na sta :lol:
Prilazi konobar-Gospodin bi ako nije zauzeto da predje kod vas,a posto je ipak 9 ujutru pita koju cete kafu? :lol:
Kazem da cekam tetku,i umrem od smeha. Pogledam u "gospodina" a gospodin naravno stariji od mene skoro duplo. Cimerka mi je 75god,tj deceniju i jace starija od mene. Na poslu sam bila najbolja sa kolegenicom koja mam moze da mi bude. Poslednji put me na faxu neko startovao-hm, nikad :lol:
Onda se zapitam sta je to u meni,na meni tj koja to energija koju posedujem privlaci isti sablon muskaraca oko mene. i zena. :)
Da li ste svesni kako "sijate"? Da li kao matica oko sebe privlacite iznova slicne ljude? Kakvu energiju saljete?
P.s.tema nije o meni,niti sto ja volim tj sto me startuju stariji od mene. Hvala :hvala:

Privlacim diiifne ljude :heart:
Oni groznjikavi i lazni iznutra me ni ne primete :)

I, da... Čim negde zastanem, počnu da mi se ispovedaju. Jednom nisam ni zastala, jedna me sustigla i onako u hodu počela da mi priča... A nepoznati, skroz.
Uvek saslušam, nije mi teško, stvarno. Ali oni to ne znaju unapred, kako pogode? Kad sam ozbiljna, lice mi baš nekako strogo i namrgođeno izgleda...:eek::rumenko:

I ne shvatam kako se to uklapa sa onima koji me se boje...:dash:

A ja sve vreme ista. :lol:

Predpostavljam da je stvar u međusobnoj kombinaciji energija - moje i njihove.:think:

Ej, otvorila sam slicnu temu ovoj samo zato sto mislim da nasa energija blage veze nema sa tim da li ce nam i kako ljudi pristupiti. Ako neko misli slicno, volela bih da ostavi komentar i na toj mojoj temi. :)

a sto s emuvanja tice, muvaju me celog zivota neki extra super mocni frajeri...iskreno da vam kazem, to uzasno iritira....zasto?...zato sto ne uspevam da ispratim taj tempo zivota, a kao.."eto mogla sam"..a to ubija u pojam...:(
kratak izlet iz real life...vise puta do sada...samo povecava apetite a smanjuje enregiju...

Što se tiče ove teme,evo primijetih na primer na ovom forumu,a u velikoj većini slučajeva i u drugoj vrsti virtuelne komunikacije ,osobe koje su mi naročito zanimljive,interesantne,bilo muske ili ženske,po pravilu su uvijek starije od mene bar deceniju...Znaci,ovde ne vidimo godine,izgled...samo ta neka internet energija
(Sjeća li se ko internet energije?:lol: ) i uvijek se ispostavi da su to starije osobe od mene...

Back