dal menjate uspostavljen sablon verovanja i vrednosti zarad izabranika a na njegovo insistiranje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dal menjate uspostavljen sablon verovanja i vrednosti zarad izabranika a na njegovo insistiranje
Sizofrenija u najavi[emoji38]Ta ujutro ustane kao Mira a legne kao Nada.Svasta
Ali da znam jednu, ex najbolja drugarica, nije vise ni drugarica a kamo li naj bas zbog kameleona u sebi
Kad je sa mnom ateista je, kad je navatala vernika vernik je, onda kad je raskinula otisla u agnostike jer je zbunjena jelte, a sad se vencala u crkvi za muza vernika
Pisijada
Tako da ima tih neizgradjenoh sto menjaju misljenja i ponasanje kako vetar dune, ogledala i kameleoni, ceo fenomen u psihologiji
Из које ли си вукојебине изгмизао.
prihvatanje muzevljeve slave je samo prenamena sveca
al ja govorim o sablonu verovanja,dogmi i svega ostalog...
Sizofrenija u najavi[emoji38]Ta ujutro ustane kao Mira a legne kao Nada.
To je haos, mozes dr desertaciju napisati o njoj
Zato mi je i bila najbolka jer je skim je takva je i ti se primis jao slicne smo jao vidi misli isto suuuper
Pa kad napravi tako par obrta skontas s kim imas posla
Tako da ne pita on glupo pitanje, zvuci bezveze ali da ima takvih, stos je samo sto nije povezano samo za religiju, najmanji je problem religija tu dal ce da menja, menja bre celo ponasanje i karakter, to je mnogo gore
ako plati dobrodal menjate uspostavljen sablon verovanja i vrednosti zarad izabranika a na njegovo insistiranje
Такве лако мењају став јер га заправо и немају. Ко да више - његова је.
Mislim da nisu svesniA bas me zanima da li takve osobe to spontano rade ili moraju da razrade malo ulogu,da se uzive kao glumci i sta kad naidje malo tezi "lik"? Inace citala sam da je takvo ponasanje karakteristicno za sociopate i psihopate.
Mislim da je vreme da se nesto promeni[emoji38]Metlidzonka ti si vinska musica,ponavljaj za mnom : ja sam vinska musica,ja sam vinska musicaDa, ko je dominantna licnost u njenom zivotu takva je ona, dok se alfa ne promeni sa vremenom iz drugarice u decka/muza
Jadan taj muz on pojma nem s kim je reano, misli da je sa srodnom dusom
Jedino je takvima zajebano sto kad nadju svalera lako ce je provali. Kad pocne recimo sivu da slavi sunce ti
- - - - - - - - - -
Mislim da nisu svesni
Vareono sto kazu za ta dva fenomena, bas se zovu kamalon i ogledalo, ima na eng tekstova kolk volis, sjajna stvar[emoji38]Njima barem nikad nije dosadno
Ja zadrta baba 20 god nisam promenila neka misljenja hbt, smorih se![]()
Sizofrenija u najavi[emoji38]Ta ujutro ustane kao Mira a legne kao Nada.
BzzzzzzMislim da je vreme da se nesto promeni[emoji38]Metlidzonka ti si vinska musica,ponavljaj za mnom : ja sam vinska musica,ja sam vinska musica
Ne shvataj to ozbiljno,svi znaju da nisam zlonamerna.Ali znas kako? Shvati kako god zelis boli me dupender.Aj dont giv a fak.Sad mozes da izaberes od ova dva ponudjena sta zelis[emoji38]Meni je šećerna bolest mnogo smešna.