JA ALCOHOLIC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

don huana

Početnik
Poruka
34
Od svoje 14-te god sam pocela da eksperimentisem sa alkoholom, svidelo mi se veoma. Sada mi je 25 i iza sebe imam veoma bogato iskustvo. Shvatam da ne pijem jer volim alkohol vec jurim ono stanje opijenosti u kome nema onog tereta koji svi mi nosimo sa sobom..To je sve raslo i bujalo u meni i oko mene, dosla sam do faze kada nisam birala sta cu popiti a ni kada i sa kim, ustvari drustvo mi i nije bilo potrebno. Moja pijanstva su u strucnoj literaturi opisana kao -patoloska stanja opijenosti- pracena su totalnom amnezijom, popularnije nazvanom crnim rupama, potpunom izmenom svesti...
Mnogo losih stvari sam radila u tim stanjima.
Ne pijem 4 meseca i nikako se ne mirim sa tim da nikada vise necu popiti alkoholno pice.
Cesto sanjam o tome kako pijem i u snu se javlja osecaj krivice a po zavrsetku sna olaksanje.
Mislim da je casa dobrog cnog vina ili neko dobro pivo lep uzitak, dobra dunja ili kajsija...mmm!
ALI se ispostavilo da je to za mene nemoguce jer se ja nikada ne zaustavljam.:idea::idea:

Neophodno ti je vrlo ozbiljno lecenje, ne samo bolesti zavisnosti u cijem se celicnom zagrljaju nalazis, vec i uzroka zbog kojih si u nju upala, posebno tako rano. Potrazi sebi pomoc - iz tako ozbiljne faze alkoholizma kakvu opisujes nije se mnogo ljudi iscupalo samo svojom snagom volje (da imas takvo stanje volje i samosvesti ne bi ni bila alkoholicar sa desetogodisnjim stazom, zar ne). A tema o bolestima zavisnosti postoji pa nam ne treba jos jedna. Molim te koristi pretrazivac ubuduce, a nije na odmet procitati ni lepljivu "Pre postavljanja pitanja..." koja obradjuje neka od pravila foruma. POzdrav i srecno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back