Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Ma jok zelim mu sve najbolje.
Sto se ti komunista lozis na Bozic
Nije da verujes u Boga ko brat Tixoglu, tako mu Allaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok zelim mu sve najbolje.
Ko je sa Indijcima radio ni Kinezi mu neće teško pasti.Sve to ne menja činjenicu da se iz aviona vidi koliko je ovaj đubre.
Ko je sa Indijcima radio ni Kinezi mu neće teško pasti.
Verovato ti ili ne, 75% sigurno a mozda i 80% se lozi na te price o napredovanju i okruzenju i atmosferi....Cela priča kod nas se vrti oko para, ljudi hoće da rade ali ne za siću i prazne priče o napredovanju, okruženju, atmosferi... koje im se nude.
Treba biti pijan pa tebe pratiti...
Navedi mi neke nauspešnije komunističke firme s Fortune 500 listeVerovato ti ili ne, 75% sigurno a mozda i 80% se lozi na te price o napredovanju i okruzenju i atmosferi....
Tako da to je vec napravljena shema...
Kapitalizam je to vec odradio da je postalo normalno da se bira najnizi moguci nivo svesti i kvalitet rada da bi se zadovoljila proizvodnja i cena smanjina sto nize..
Pravilo majmun gleda majmun oponasa se svuda primenjuje kao nada za napredak proizvodnje...
Kapitalizam uspeva zato sto ima glupih ljudi i kao radnika i kao potrosaca...
Inace bi to bilo strasno.....totalno drugacije bi izgledao raspored svetskih kompanija.
Na zalost, onda proces rada u firmi i upravljanje firmom ne bi bilo jasno radnicima, pa ne bi bilo motiva da trpe toliko nasilje u firmama, ovako trpe jer misle da je samo kolicina novca od xxx eura ono sto ih razdvaja od uspesnog kapitaliste koji ladi jaja i zivi lepo..
Pa ja lepo napisem, ti nista ne razumes....dobro nisi rekla navedi mi opise klozetskih solja japana kao dokaz za uspesnost americke politike u CIA ekspozituri Beograd.Navedi mi neke nauspešnije komunističke firme s Fortune 500 liste
Vreme je da se pomiriš s činjenicom da je kapitalizam i efikasniji i humaniji od tvojih idejaPa ja lepo napisem, ti nista ne razumes....dobro nisi rekla navedi mi opise klozetskih solja japana kao dokaz za uspesnost americke politike u CIA ekspozituri Beograd.
A cekaj, pa jesi to navela.....ili naveo , zavisi koji pol glumatamo...
Navedi mi neke nauspešnije komunističke firme s Fortune 500 liste
No such thingtržišnog socijalizma.
Teši se.
lolNavedi mi neke nauspešnije komunističke firme s Fortune 500 liste
Neodgovorni. Računaju na posao i uzimaju kredite. Malo je to neodgovorno.Za mene bi bio poblem sto sam mu ja zaradio te pare,ostali zaposleni,sto su racunali na taj posao,ulazili u kredite,odbijali druge poslove itd
Bolje reći nerazvijen narod.Zato što smo nerazvijena zemlja puna lopina na vlasti i sve ide preko veze.
Zato i napuštaju mnogi državu...
I u nenormalnim zemljama ljudi rade, menjaju poslove, idu na letovanja... U normalnim zemljama je bolje samo nesposbnima koji nemaju nikakav skil da ponude tržištu, a takvih je otprilike 80%.Ti si njemu zaradio pare, a on je tebi omogućio da hraniš sebe i obitelj...
Nefer postupak i za radnike svakako šok, ali sigurno je pozadina puno kompliciranija...
Tko zna, možda se do posljednjeg trenutka lomio da li otpustiti tih 9% i dovesti u pitanje 100%, možda mu je banka uvjetovala kredit (racionalizacije poslovanja i sl.)...
U normalnim zemljama nije tako crno dobiti otkaz jer postoje sasvim pristojne otpremnine, a nije nebitno znati da drugog posla uvijek ima za onog koji hoće i mora.
Da...Bolje reći nerazvijen narod.