Izvršitelji mesečno zarađuju i do osamdeset prosečnih plata

Daj moliim te budi pametan.Da ED posalje radnika da isklijuci struju za 3 dinara.Evo ja dugujem za prosli mjesec i dio pretproslog .Ukupno 4000 i jos nesta.Naravno da mi nece poslati ni opomenu a kamo li radnika da me iskljuci sa mreze.
Bilo je na vestima svih mogucih televizija.I nisam napisao da su hteli da mu iskljuce,nego je dobio opomenu,pred iskljuvenje dok ne izmiri dug,a kriminalci sa laznim firmama,duguju prko 100 miliona dinara,a njima niko nista ne kaze.

Bilo je na vestima svih mogucih televizija.I nisam napisao da su hteli da mu iskljuce,nego je dobio opomenu,pred iskljuvenje dok ne izmiri dug,a kriminalci sa laznim firmama,duguju prko 100 miliona dinara,a njima niko nista ne kaze.
Dobro.I ne mislos da je bilo greska.Pa zar nemoze covjek koji salje opomene da pogrijesi?Da li si ti na radnom mjestu nekada nesta pogresno uradio?Sa utjerivacima dugova vecinom imaju problem lakomisleni ljudi koji misle da mogu da potrose tudji novac ili uzmu robu a da za to ne plate.

Dobro.I ne mislos da je bilo greska.Pa zar nemoze covjek koji salje opomene da pogrijesi?Da li si ti na radnom mjestu nekada nesta pogresno uradio?Sa utjerivacima dugova vecinom imaju problem lakomisleni ljudi koji misle da mogu da potrose tudji novac ili uzmu robu a da za to ne plate.
Nije bilo greska covek javno pokazao upozorenje pred iskljucenje,ako ne doplati 2 din. i 80 para.Kako ne pogrese sa ovima sto duguju preko 100 000 dinara.Svasta uvek je bilo da ko radi i gresi,ali ovo se nije radilo o bilo kakvoj greski,jer je covek dobio opomenu i ako ne uplati da ce mu iskljuciti struju.Sve javno pokazano.Inace licno sve dugove prvo drzavi,a meni sta ostane,ali da se .urce .urce se ovi iz ED.

Back