Ižvrljao celu svoju kuću od preko milion funti

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.778
Umetnik, Gospodin Žvrljoka, proveo je dve godine pokrivajući svaki kvadratni inč svoje kuće vredne 1,35 miliona funti crtežima, koristeći 900 litara emulzije, 401 konzervu boje u spreju, 286 boca boje za crtanje i 2.296 flomastera.

1667153379907.png

1667153392842.png

Umetnik rođen u Velikoj Britaniji i sa sedištem u Velikoj Britaniji je prvi put prihvatio svoju ličnost usredsređenu na žvrljanje dok je studirao ilustraciju na Univerzitetu zapadne Engleske u Bristolu. Tamo je obukao odeću prekrivenu svojim prepoznatljivim šarama — smelo ocrtanim figurama koje plivaju usred šljokica, nasmejanih lica, tačaka i drugih jednostavnih geometrija.

1667153614296.png

Njegova ekscentrična ekscentričnost navela je profesora da ga prozove Mr Doodle. Od tada, Koksov rad je eksplodirao u popularnosti, što mu je donelo izložbe u Londonu i Seulu, kao i nebrojene saradnje sa brendovima uključujući MTV, Adidas, Fendi i Puma.

Pogledajte prilog 1247732
Ima JK drama koja mi pada na pamet trenutno u smislu da je ovaj umetnik možda imao udela u njoj sa svojim "škrabotinama". :D
Malo-malo su se dešavale scene sa akcentom na to, čak suviše inteligentno doodle-ovanje.
Zanimljivo, u svakom slučaju!

Mislim da bi mnogi od nas kada bi usli u zgradu,ne bi znali gde se nalazimo.Inace svaka mu cast na strpljenju.
Kod mene bi dobio jedan zid, ni manje ni više, evo, dala ih mu po širini najveći!
Za sve ekstravagantnije i veće, on bi meni morao da plati debelo da trpim to duže od 24h! :rotf:
Jedan unutrašnji zid sa ovim stvarčicama čak može da uveseli, i moje goste, i mene... crno na belo, why not?

Što ne?

Ja bih mogao...
Ne znam, previse mi je nekako za oci... Too much. Mislim da bih dozivela napad panike da provodim sve vreme u takvom okruzenju. OK da posetim mesto, ali bas da zivim, mislim da bi mi mozak eksplodirao, ionako sam overthinker, ovde me nista ne opusta. Naprotiv, uznemirava me toliko detalja. :D

Kod mene bi dobio jedan zid, ni manje ni više, evo, dala ih mu po širini najveći!
Za sve ekstravagantnije i veće, on bi meni morao da plati debelo da trpim to duže od 24h! :rotf:
Jedan unutrašnji zid sa ovim stvarčicama čak može da uveseli, i moje goste, i mene... crno na belo, why not?
Kod mene ne bi dolazio.Te apstraktne stvari ne volim.

Poslednja izmena:

Back