Izvoznički broj

srbijadamus

Primećen član
Poruka
661
Pokušali smo da dobijemo izvznički broj za izvoz borovnice i ne ide .
Lakše je dobitit loto premiju nego taj broj ,izvesni NN lik iz izvesne stranke sređuje izvesnima izvesne brojeve . Srbija je zaista pravi pakao .
Ako ima neko ko je izvozio hranu molim da se javi i kako je dobio ovaj broj

ja nisam izvozio ali sam slao,tj uvozio

moj savet ukratko,pakao,gore i od igracaka
batali se corava posla,ni ne pomisljaj,znam da zvucim crno,ali to je moj savet,jednopm sam slao neke zacine u srbiju,i nikada vise,trebalo je papira ko narodni kuvar

nigde u svetu ne cimaju toliko za uvoz-izvoz koliko ovde,a nigde manje tih poslova u evropi

ja nisam izvozio ali sam slao,tj uvozio

moj savet ukratko,pakao,gore i od igracaka
batali se corava posla,ni ne pomisljaj,znam da zvucim crno,ali to je moj savet,jednopm sam slao neke zacine u srbiju,i nikada vise,trebalo je papira ko narodni kuvar

nigde u svetu ne cimaju toliko za uvoz-izvoz koliko ovde,a nigde manje tih poslova u evropi

Naravno, konkurencija uvoznickom lobiju, nije pozeljna!

Naravno, konkurencija uvoznickom lobiju, nije pozeljna!

ne,da je to u pitanju,pa ajde
ali drzava glumi neku ozbiljnost,ovamo kontrolisu sve zivo stop ulazi,sto je u redu,ali,to licemerje me nervira jer sa druge strani domaci proizvodjaci uzrevaju paradajz za 1 dan a mesari hrane zivotinje steroidima,pile izgleda ko svarceneger a svinju tri put godisnje stizu na klanje

ne,da je to u pitanju,pa ajde
ali drzava glumi neku ozbiljnost,ovamo kontrolisu sve zivo stop ulazi,sto je u redu,ali,to licemerje me nervira jer sa druge strani domaci proizvodjaci uzrevaju paradajz za 1 dan a mesari hrane zivotinje steroidima,pile izgleda ko svarceneger a svinju tri put godisnje stizu na klanje

Najavili su da ce uvesti red i u tim oblastima, ali lipsi magare do zelene trave..................Poznajem materiju poprilicno sto se tice zdrave hrane i sl. tako da-ko prezivi, pricace!! Potrovase narod, za sve pare!

Back